Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még egy olyan marha rajtam kívül aki olyan nőhöz vonzódik, akit még csak nem is látott?
Figyelt kérdés
2012. júl. 14. 11:19
11/16 anonim válasza:
miert neked mindegy hogy hogy nez ki?:O
12/16 A kérdező kommentje:
hát azt nem mondom, hogy teljesen mindegy. de akkor is. ez milyen már, hogy addig jól megvagyunk amíg nem lát rólam képet, utána meg lehet érezni rajta, hogy egy világ omlott össze benne......
2012. júl. 14. 14:45
13/16 anonim válasza:
mert az emberek akaratlanul is maguk ele kepzelnek valakit ha nem lathatjak az illetot,te is tuti biztos:Des mikor a szemelyiseged egyezik az nagyon jo de ezt a kinezet kepes teljesen lerombolni:Dezert jobb eloben ismerkedni m meg ha nem is v egy vilagszepe a szemelyiseged akk is megfoghatja:Dforditva viszont necces..
14/16 A kérdező kommentje:
mármint?
2012. júl. 14. 14:53
15/16 anonim válasza:
Nő vagyok. Én pontosan ezért zárkóztam el a netes ismerkedéstől... mert nagyon kínos tud lenni, ha aztán élőben nincs meg a kémia. Személyesen ez rögtön kiderül...
Aztán egyszer valahogy úgy alakult, hogy valaki nagyon megragadott neten... korábban már elutasítottam, de nem adta fel, újra találkozót kért... belementem.
És pontosan az történt, amit a # 10 írt. :)
Szerelmes lettem. :) Nem rögtön, fokozatosan alakult ki a személyes találkozások során, na meg persze a netes beszélgetések is folytatódtak. Így utólag el sem tudom hinni, hogy ez megtörtént velem... pedig igen! :D
16/16 anonim válasza:
kérdező,az ilyet hogy lehet kivitelezni?
már beszéltek egy ideje és úgy zúgtál bele...csak még nem láttad?
vagy olyanhoz vonzódsz akiről azt sem tudod hogy létezik?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!