Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jobb: ha mellmániás egy pasi, vagy ha lábmániás?
Figyelt kérdés
Lányok! Melyik típussal élnétek szívesebben, melyik az elviselhetőbb?2009. júl. 13. 00:03
1/4 anonim válasza:
Én mérsékelten lábmániás vagyok,szeretem a formás lábakat.:)
Ugyvettem észre ez nem zavarja a lányokat.
De sztem a csajok többsége a mellmániást tartja jobbnak.
Ugyanis a mellet azt lehet plasztikai sebésszel "formázni".
De a láb egy kicsit kényesebb téma plasztikai szemszögből nézve.
2/4 anonim válasza:
ha nem lábfetisiszta, és nemakarja órákig nyalogatni a lábam, akkor inkább lábmániás legyen, mint mellmániás.
3/4 anonim válasza:
Ilyen szó nincs, hogy mellmániás. Kebelbarát!
Nem tudni, melyik a jobb... a lánytól is nagyon függ.
4/4 anonim válasza:
Én a kecses karokat szeretem. Amúgy szerintem tök mindegy ki melyiket szereti mert ennek nincs köze a szerelemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!