Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mekkora a farkatok?
Figyelt kérdés
Ez csak egy kutatás, szal nem kell kamuzni, trollkodni, stb...2012. júl. 14. 01:34
11/53 Attila 26 válasza:
26/f 22cm aztán lehet hitetlenkedni ...Ez van
12/53 anonim válasza:
Nemtom', mert nem érem el a végét a mérőszalaggal. Áthívom a szomszéd csajt, hogy segítsen, majd írok, ha meglett az eredmény.
14/53 anonim válasza:
16 cm, de még nem vagyok 14 :))
15/53 locamotiv válasza:
34 (H) nagyapám egy ló volt szal volt kitől örökölni
16/53 anonim válasza:
21cm F/29. Ne reménykedj. Már nem fog nőni. De amennyire én tudom (ezt olvastam egyszer) a 14-15cm az átlag.
17/53 anonim válasza:
17,6 :-) Eddig úgy látom vezetek :-)
18/53 anonim válasza:
Amúgy a 20 felettiek nyilván kamuk, szóval felejtősek ha átlagolni akarsz
19/53 anonim válasza:
Höhö, csak mostanáig. Nekem 18.
20/53 Crazy Judas válasza:
Amekkora anyád seggébe belefér keresztbe! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!