Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Az lenne a gondom hogy fiú létemre nagyon hosszú szempilláim vannak és ez nagyon idegesít.
Figyelt kérdés
Itt is láttam már hogy b. zisnak gondolják sokan,1-2 nem-közeli ismerősöm is azt hitte hogy meleg vagyok ami nekem elég rosszul esett mivel nem tehetek róla. Valami jó tanácsnak örülnék mert már nagyon bosszant az egész, lehet levágom vagy csipesszel kiszedem tőből az egészet:D Ja, és normális válaszokat köszi...2012. júl. 14. 00:29
12/13 A kérdező kommentje:
anya te vagy az?
2013. jan. 17. 20:17
13/13 anonim válasza:
Srác vagyok. Hosszúak a szempilláim. Csak pozitív visszajelzést kaptam rájuk nőktől. Szerintem ne parázz. Nem ezen múlik, hogy férfias vagy-e vagy sem. Amikor kellően magabiztos vagy a férfiasságodban, a szempilláid hirtelen gázból szexivé válnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!