Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megtudnád, hogy a barátod/f...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megtudnád, hogy a barátod/férjed exe, akit állítólag nagyon szeretett, külsőre színtiszta TE vagy, mire gondolnál?

Figyelt kérdés
2012. júl. 13. 17:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nálunk az exem mostani nője hasonlít rám. Fura érzés ez is...
2012. júl. 13. 18:59
 12/13 anonim ***** válasza:

én azt gondolnám, hogy mindenkiben a volt bnőjét kereste és bennem találta meg.

az ex meg nekem nem engedte festeni a hajam, de azt akarta, hogy hullámos legyen, meg ne sminkeljek, aztán én is megláttam az ő exét...

lehet hogy csak a típust keresi, én nem hinném.

én speciel mindenkiben az életem első barátját keresem, ez lehet nálam típus függés, de nem hinném. hanem az első barátomat keresem tul.képpen.

de amikor megtaláltam az egyik exben, boldog voltam vele teljes mértékben. tehát ettől nem kell tartani, hogy csak az exet látja benned.

2012. júl. 13. 19:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha őt dobták ki akkor azt gondolnám hogy pótlást keresett de ez persze mellékes hiszen nem próbált meg olyanná formálni és engem magamért szeret nem azért mert olyan vagyok.

Ha ő dobta ki akkor meg aggódnék hogy rá emlékeztetem és így kevesebb jóindulatra számíthatok majd vita esetén, bár lehet h a nosztalgia miatt többre az ágyban. :) Vagy ott is kevesebbre. Ki tudja? :)

29F

2012. júl. 13. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!