Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Fiúk! Miért arra vártok hogy a lány kezdeményezzen? :D (Tisztelet a kivételnek! )
Kedves Lányok! Miért arra vártok, hogy (mindig) a fiú kezdeményezzen? :D (Tisztelet a konkrét jeleket adó kivételnek!)
F/16
Azis lehet h jó csaj vagy és azért félnek. V pont h nem vagy jó csaj és nem akarnak :)
Ha szoktak nézni akk valszeg azért mert jó csaj vagy de félnek :D
Igen, de ha a fiún látod, hogy nagyon gyáva, simán odamehetsz, és adhatsz pár jelet Te is! Mert nem csak a fiú dolga, kettőn áll a vásár;)
amúgy rengeteg pasit (köztük engem is) többször kikosaraztak és ilyenkor elmegy a kedv, önbizalom!
Ennek nem ahhoz van köze.. hogy jó csaj vagyok e vagy sem!
Azt azért észrevenni egy fiún ha bejössz neki..folyton téged néz,mosolyog.de nem mer megszólítani..ezért kérdeztem! :D
Hát annyit tudok biztosan h én félek, de másnál is ez lehet a fő ok sztem..
De ha adsz vmi kis jelet akk már lehet oda mer menni, mondjuk lehet ilyen a szemezés pl vagy bármi.
"Pedig ez a ti dolgotok.. "
Ilyenkor hol a nagy egyenjogúság?
Mert én tudom mit akarok és ez nyilvánvaló. Mellesleg bevállalós vagyok és a csajok meg nem. Náluk csak páran hajlandóak dolgokra és fárasztó hogy:
-Akarsz-e? -Nem!
-Akarsz-e? -Nem!
-Akarsz-e? -Nem!
-Akarsz-e? -Nem!
-Akarsz-e? -Nem!
-Akarsz-e? -Talán!
-Akarsz-e? -Nem!
-Akarsz-e? -Nem!
-Akarsz-e? -Nem!
-Akarsz-e? -Nem!
-Akarsz-e? -Igen! - Aztán anyám felébreszt.
-Akarsz-e? -Nem!
-Akarsz-e? -Nem!
-Akarsz-e? -Nem!
-Akarsz-e? -Nem!
-Akarsz-e? -Nem!
Inkább jöjjön oda az amelyik hajlandó is velemire, úgy sokkal egyszerűbb!! :)
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!