Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőgyógyásszal szexelni?
Figyelt kérdés
Nemrég láttam egy filmet,amiben a nő összejött a nőgyógyászával.Végiggondoltam:nekem ez nagyon fura lenne!Akármilyen is a doki,azért mégiscsak..ismer már belülről..szerintetek?Vagy csak nekem olyan hihetetlen ez?2012. júl. 13. 14:16
11/18 anonim válasza:
Ez nem kor, inkább tipus függő, én sem vagyok tini lány, sőt, akkor ilyen eszembe sem jutott volna! nem tudom, én tényleg a hűség mintaképe vagyok, főleg ezzel a vérmérséklettel, de ezek szerintem izgalmas dolgok, de mondom, tipusfüggő. nyilván, ha beleszeretnék, akkor fura lenne, de ha csak úgy az izgalom, akkor miért ne...
12/18 A kérdező kommentje:
10-es,11-es válaszoló:tetszik amit írtok.Tényleg,típus függő,igaz.Az uh-os doki?Biztos neki is jól esett:)
2012. júl. 13. 14:46
13/18 anonim válasza:
Gondolod, hogy neki is jól esett? Na, kérek is időpontot kontrollra...:D
14/18 anonim válasza:
ja, egyébként 10, és 11 is én vagyok:) Nem túl reprezentatív a felmérés:) Úgy látszik csak én magyarázok itt:)
15/18 A kérdező kommentje:
Tuti!Szerintem kizárt dolog,hogy mindenkinek "így" csinálná!
2012. júl. 13. 14:52
16/18 anonim válasza:
:) Még itt is feltettem anno a kérdést, hogy tapasztalt-e már ilyet valaki?:) De tényleg senki!
17/18 A kérdező kommentje:
ja,te vagy mindkettő?Jó akkor is tetszik amit írtál.Olyan érzésem van,mitha egy b arátnőmmel leveleznék,bocs..
2012. júl. 13. 14:56
18/18 A kérdező kommentje:
igen?mindjárt rákeresek!átküldöd?elolvasnám...
2012. júl. 13. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!