Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mennyit számít az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mennyit számít az hogy egy nő tud sütni-főzni?

Figyelt kérdés
2012. júl. 13. 12:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
mivel én nagyon kevés ételt tudok sütni/főzni ezért eléggé fontos. és amúgy is a férfi álltalában nappal dolgozik és jól esik neki, ha otthon meleg vacsora várja az asztalon ha hazaér.
2012. júl. 13. 12:55
 12/15 anonim ***** válasza:

12:49

nem régen kezdtem bele a sütés-főzés rejtelmeinek megismerésébe, és ha felnövök szeretnék is finomakat főzni a páromnak. viszont ne csak a gyorséttermeket hibáztasd... diák vagyok, nehéz délelőtt otthon lenni és főzni tanulni így.. maradnak a hétvégék, de akkor is tanulás, vagy mire felkelek a fele étel kész... az a baj, hogy a nőknek már nem csak a főzés megtanulása van, és háttérbe is szorult az egyéb képességek elsajátítása mellett.

2012. júl. 13. 13:04
 13/15 AvernusTriad ***** válasza:

Szerintem alap szinten férfinak és nőnek is kell boldogulnia a konyhában. Nem séf-szintet várok el, de azért meg tudja különbözteti a fejes káposztát a kelkáposztától...

De ha mégis analfabéta lenne, nem dobnám ki érte, viszont valahogy rávenném, hogy együtt süssünk-főzzünk.

2012. júl. 13. 13:04
 14/15 anonim ***** válasza:

12:55 miért, te eltartod a nődet? Vagy te hazamész munka után, leülsz és nézed, ahogy ő szintén munka után még nekiáll kotyvasztani?

Basszus, ha összerakom a polcot, mire a pasi hazaér, ő se bénázzon nekem a konyhában.

2012. júl. 13. 13:33
 15/15 Én megmondtam válasza:
semmit mert szakács vagyok. Hazajövökmunkából és én dolgozok tovább a vacsin f.a.s.za mi?
2012. júl. 13. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!