Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy legyek "nehezebben"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek "nehezebben" kapható? :D

Figyelt kérdés

A srácoknál sokat jelent, hogy ők "vadásszák" le a csajt... már fel vett msnre, és ott rengeteget beszélgetünk, de úgy érzem, hogy könnyen kapható csajnak tart. Személyesen még nem beszélgettünk, csak látásból ismerjük egymást, de nekem nagyon bejön, és úgy néz ki, én is neki. Talizni azonban még nem hívott el (bár mondta, hogy jó lenne talizni, de nem tett érte, hogy talizzunk...). Mit vethetnék be, hogy úgy érezze, Ő "vadászott" le, és küzdött értem? És hogy hívjon el végre talizni?:D

16/L (Ő 16/F)

2009. júl. 12. 19:27
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

Attól hogy beszélgetsz vele, és talizol vele, nem leszel könnyen kapható!

ha viszont le akar veled feküdni stb ne hagyd magad:)

2009. júl. 12. 19:29
 2/10 A kérdező kommentje:
Én szívesen beszélgetek vele, és szívesen taliznék is vele, de nem akarom, hogy úgy érezze, csak simán belesétáltam a karjaiba. Azt akarom, hogy úgy érezze, Ő szerzett meg engem.:D Lefeküdni, meg ilyesmit semmiképp nem fogok, ilyenekre nem is gondoltam még.:)
2009. júl. 12. 19:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

De mért sétálnál be simán a karjaiba, ezt nem értem!elmentek beszélgettek, se csók, se semmi!

Ha annyira szeretne Veled találkozni már régen elhívott volna!És nem húzná halogatná!

2009. júl. 12. 19:39
 4/10 anonim ***** válasza:
65%
Van 1 kis fogalmozavarod
2009. júl. 12. 19:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

szia,

legyél nagyon kedves vele az msn-en. de pl, várd meg, ha be vagytok jelentkezve, hogy ő írjon rád. hagyd, hogy ő legyen érdeklődöbb. de tanácsok inkább tényleg onnantól lennétek fontosak, hogy valóban találkoztok. akkor látja majd meg, milyen vagy...

2009. júl. 12. 19:44
 6/10 anonim ***** válasza:
36%

"Lefeküdni, meg ilyesmit semmiképp nem fogok"

Ha így állsz hozzá, akkor ez egy ritka sz@r kapcsolat lesz. Szegény srác, pedig lehet, hogy ő komolyan gondolná, te meg csak teszed magad...éretlen vagy!

2009. júl. 12. 19:58
 7/10 A kérdező kommentje:

és a folytatása: "ilyenekre nem is gondoltam MÉG"

Nem értem, ezzel mi a baj?:D

2009. júl. 12. 20:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Éretlen? Aki nem adja oda egyből egy pasinak magát, az már is éretlen? Ajajaj.. Szerintem ne magadból indulj ki.

Amúgy kedves kérdező, szerintem mindent nagyon jól csinálsz, ha beszélgettek akkor incselkedj vele, és az bőven elég :P

2009. júl. 12. 20:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha felvetted msnre, még nem jelent semmit! Akkor vagy könnyen kapható, ha első szóra lefekszel vele, vagy Te kinálod fel magad! Szerintem egy fiúnak még azt is ki kell érdemelni egy lánytól, hogy a kezét megfoghassa vagy az arcára adhasson puszit! Fiú vagyok.
2009. júl. 13. 07:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem én vettem fel msn-re.:) Ő vett fel engem. Deköszi.
2009. júl. 13. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!