Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nem birom elfelejt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem birom elfelejteni a volt barátomat.

Figyelt kérdés
Tavaly nyáron ismertem meg és augusztus 1.-jén összejöttünk. Együtt voltunk 6 hónapig, azzal az indokkal szakított velem, hogy nincs ideje kapcsolatra a munkája miatt. Január 3.-án megláttam őt egy lánnyal kézenfogva, aki már akkor is meg volt neki mikor még velem együtt volt. Én most vagyok 16éves, ő pedig 32. Vele álmodok már több mint egy hónapja és mikor meglátom elkap a sírás. Nem tudom hogyan felejthetném el, mert más megoldás nincs, vissza szerezni nem vagyok képes. Légyszi segítsetek.

2012. júl. 13. 08:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Pont nem tudok segíteni, írtam már ki több kérdést, én 4 éve nem tudom elfelejteni az exem...
2012. júl. 13. 08:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Pedig azt hittem hogy már sikerült túllépnem rajta.. Úgy tűnk, hogy mégsem :( Nagyon szép napokat töltöttünk el együtt és nem volt jelentős az a 15 év korkülönbség.. Azt hittem, hogy ő mindig mellettem lesz...
2012. júl. 13. 09:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha meg is volt neki akkor is veled volt + te szakitottál vele és nem értem...32 éves nem is csoda hogy van munkája...szerintem oriási arconb.szás h 15 évesen amikor azt sem tudod mi az h dolgozni és még te szolsz neki h amiatt nem tudtok együtt lenni...szerintem ezt elszurtad
2012. júl. 13. 09:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Sok évvel idősebb, és kb. tojt a fejedre. A "nincs időm a munkám miatt" elég ergya kifogás, tehát még azt se merte megmondani neked, hogy más van a képben, tehát még kamuzott is.

Biztos vagy benne, hogy egy ilyen pasit hiányolsz magad mellől? Nem inkább egy olyat kéne keresni, aki szeret, őszinte, megbecsül, és veled egykorú?

2012. júl. 13. 09:41
 5/6 anonim ***** válasza:

ma 09:41

Te tudsz olvasni meg értelmezni?

1. A pasi szakított.

2. A kérdező nem kérte számon az idejét, a csávó magától mondta, hogy nincs ideje a kapcsolatra.

3. Apróság: 16 éves.

De ezek szerint neked normális dolog egy kapcsolatban, ha a párodnak van melletted más is. Plusz teljesen reális indok, hogy nincs ideje rád, akit ELVILEG szeret, ezért inkább szakít, de másra hirtelen van ideje.

Érdekes a felfogásod...

2012. júl. 13. 10:20
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2012. júl. 13. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!