Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet így ez a kapcsolat? Vagy nem tudjuk titkolni?
Figyelt kérdés
Félévkor átkerültem egy másik suliba, mert elköltöztünk. Nem nagyon vannak nehézségeim a beilleszkedéssel, de azért mégis féltem, hogy eleinte nehéz lesz barátokat találnom. Az első napon egy csajjal összebarátkoztam, ő a sulis "bulvárlap" szerkesztője és hát elég szép dolgokat szokott írogatni emberekről..Sokan kedvelik, de azért akadnak ellenségei is. Én eleinte kicsit tartottam tőle, de most már nagyon jóban lettünk. Túl jóban. Kb. 2 hónapja kezdődött minden, amikor elmentünk egy partyra, rengeteget beszélgettünk, kiderült róla, hogy egy nagyon kedves lány, akinek megvannak a maga problémái. Valahogy egy nagyon lenyűgöző személyiség. Egyre többet voltunk együtt suliban, sulin kívül és egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Aztán nemrég egy bulin közeledett felém, elkezdett simogatni, aztán megcsókolt. Olyan furcsát éreztem, amit eddig még soha.Akkor, ott nem nagyon beszéltünk a dologról, csak később a suliban. Elmondta, hogy nagyon bír engem, meg hogy mennyire jó volt az az egész kis "kaland". Nem vagyok leszbikus..de valahogy én belezúgtam. Voltam már szerelmes fiúba, de ez teljesen más. Valahogy, ha nem látom, hiányzik. Kell, hogy ott legyen velem, vagy csak felhívjon. Megbeszéltük, hogy nem csinálunk semmi feltűnőt emberek előtt, max. ha találkozunk. De olyan nehéz így titokban tartani. Viszont ő elég népszerű, mindenki ismeri és ha ez kiderülne, mindenki rólunk beszélne. Annyira szeretem. De tényleg. Nincs még egy ilyen ember. Mindketten 16 évesek vagyunk. Titokban tudjuk tartani? És ha kiderül, milyen következményekkel járhat? Nem akarom feladni senki miatt ezt az egészet.2009. júl. 12. 17:42
1/2 anonim válasza:
Hat szerintem eleg veszelyes jatekot uztok. Nem akarod hogy kideruljon??? Szerintem ugyis elkap elobb vagy utobb valaki. Valaki rafog jonni. Es mit nem akarsz foladni? A sulit, vagy a csajt?
2/2 anonim válasza:
nyilván a lányra gondolt,róla van most szó,nem az iskoláról.
szerintem is előbb-utóbb ki fog derülni,és hát..nem tudom. vannak eléggé konzervatív emberek (bocsánat mindenkitől előre is) akik az ilyen kapcsolatokat nem igazán tolerálják:/ nekem nincs ezzel semmi bajom, én el tudom fogadni,nem az a lényeg, hogy fiút vagy lányt szeretsz-e. azt mondod nem vagy leszbikus.. ez majd később kiderül,lehet csak biszex vagy, vagy lehet az sem..most vagy abban a korban hogy érzelmileg és testileg is át alakulsz,a hormonjaid most dolgoznak a legjobban,lehet hogy pár év múlva már egyáltalán nem fog érdekelni egy lány sem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!