Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert tortenik ez velem? Mit tegyek ezellen a feltekenyseg ellen?
Kb egy eve es 3 honapja tetszik egy pasi(idokozben megtudtam, hogy en is tetszettem neki regen, meg az is lehet, hogy most is). Szoval 3 csaj is benne van a dolgoban. A 3 csaj kozul eggyel jart is tavaly, a csaj most kiirta facebookra, hogy valaki miatt egyre tobbbet mosolyog. Nekem pedig rogton az ugrott be, hogy biztos megint osszejottek. A masik csaj irogatott neki facebookon kommenteket, most osszejott a csaj valakivel, es masok szerint jobb pasit nem is foghatott volna. A haramdik csaj pedig kavart vele januarban, most pedig lattam egy kepet facebook(nem latszik az arca, de a hajabol es testebol arra kovetkeztettem, hogy o az).
Annyira ideges vagyok, mivel mind3 csajban rivalist latok, es megorjit ez a helyzet...
Fb-t tessék elfelejteni, ez nehéz dolog, de muszáj lesz :) Lehet persze magyarázkodni, hogy 2012 van már és ott van a life és a fotóalbum dolog is tök édi. De nem, nem az. Fb az élet megrontója mindig mondom én.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!