Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondanátok meg valakine...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondanátok meg valakinek, hogy kedveled/tetszik?

Figyelt kérdés
tetszik nekem egy fiu és elég joban vagyunk...nem tudom,hogy én is tetszem neki...de nem tudom,hogy hogy mondjam megneki vagy hogy egyáltalán meg merjem e neki mondani ezt ugyanis mivel én lány vagyok nem gáz,hogy én kezdeményezek???ti mitcsinálnátok????
2012. júl. 12. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Miért lenne gáz?

Ha nem mondod el neki valamilyen formában nem fogja kitalálni.

2012. júl. 12. 17:57
 2/6 anonim válasza:
Ha tetszik mindenképp mondd meg nem kell attól félni, gondolj bele ha nem mondasz semmit és Ő se fog mert pl. félénk akkor nem lesz semmi. Kezdeményezz, nem gáz egyáltalán
2012. júl. 12. 17:57
 3/6 okoska31 ***** válasza:

először próbálj finomabban jelezni neki.

Keresd vele a szemezési lehetőséget, mosolyogj rá közben, hátha veszi a lapot magától is.

persze nem tudom mit értesz elég jóban vagyunk alatt - de akkor teremts olyan helyzetet, hogy meg akarjon csókolni.

hívd el valamilyen programra, kettesben. bújj hozzá.

Persze attól is függ, hogy hány éves vagy:)

2012. júl. 12. 17:58
 4/6 anonim ***** válasza:
jajj hát kérdezd meg, hogy most tetszik-e neki valaki, vagy akar-e barátnőt.. ha igen, kit... és én? mit gondolsz rólam? velem járnál? stbstb.
2012. júl. 12. 18:02
 5/6 ASOT ***** válasza:

Ez örök kérdés mindig..."gáz ha lányként kezdeményezek?" NEM nem az!

mond meg neki, ki tudja meddig kéne várnod, amugy is ismered már, szóval nem egy hót idegenről van szó! Nemde?

Mond meg neki h nagyon megkedvelted és nagyon tetszel nekem, és mittudom...látni akarod vagy találákozzatok..

2012. júl. 12. 18:08
 6/6 anonim ***** válasza:
én soha nem mondtam meg senkinek direktbe, hogy tetszik. szerintem ez fölösleges stressz, amíg ráveszed magad. inkább ki kell mutatni. akarj vele sokszor találkozni, mosolyogj, dicsérd meg... ennyi
2012. júl. 12. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!