Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek bejön ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lonely heart kérdése:

Fiúk, nektek bejön ha egy lány punk?

Figyelt kérdés

2012. júl. 12. 12:15
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Ja, nem akarom szétoffolni a kérdést, meg mély vitákba belemenni. Ne vegyétek támadásnak amit írok, mert sokszor látom, hogy Lukácsra úgy tekintenek, mintha ő lenne a rock atyaistene. Nekem vele az a bajom, hogy mikor 14 évesen én megismerkedtem ezekkel a zenékkel, meglepődtem, hogy fúú, ezek ilyen kemény emberek, ilyen dolgokról énekelnek. Akkoriban mint minden kamasz én is nagyon kerestem valamit, amivel azonosulni lehet. Az a bajom, hogy mára Lukács totál eladta magát. Tehát nekem ne énekelje ezeket a szövegeket, mikor a Mokkától a Bumerángon át az összes vackot bejárta már. Én 22 éves vagyok, pontosan tudom, mitől őrölnek a malmok, és pontosan tudom, mitől őrölnek gyorsabban. Csak az keserít el, hogy ezt látom attól, akire akkoriban ennyire felnéztem. Ez az én véleményem. Értelmesen vitatkozni lehet, de a személyeskedést mellőzzük. Paksi meg Kalapács még hitelesek.
2012. júl. 12. 12:47
 22/39 anonim ***** válasza:

A gondolkodásmódot lehet, hogy nem fogod kinőni, de ezt a fajta öltözködési stílust pár éven belül valószínűleg igen. (Nem mondom, vannak akik sokkal idősebben is punknak öltöznek, de egy idő után az ember feléri ésszel, hogy nem a külsőségekben kell ezt megmutatni, majd rájössz erre te is, hidd el :) de 17 évesen még jól áll ez az embernek, szóval rendben van teljesen)

Ja és a srácoknak akkor jön be punk lány, ha ők is azok, a legtöbb srácnak nyilván nem ez az ideálja.

2012. júl. 12. 12:48
 23/39 anonim ***** válasza:
Ha, normális hangnemben írod a véleményed, megértem úgyis. Elhagyhatod a szedj hangyát és hasonlókat. És igen, én erre értem, hogy benőtt a feje lágya. Mert a kérdező szerintem arra gondolt, hogy akik punk stílusban öltözködnek, vagy úgy néznek ki a punkok, azok bejönnek e. Erre írtam, hogy nem. És erre írtam, hogy benőtt a feje lágya.
2012. júl. 12. 12:51
 24/39 anonim ***** válasza:

21-es, ha ismernéd Lukácsot, vagy legalább beszélnél vele egyszer hosszabb időn át, lejönne, hogy egy hiteles személyiség. (én is olyan idős vagyok, mint te, szóval nem egy buta tinilány, nyugi)

Az meg, hogy eladta magát, hát emiatt én nem igazán tudok bárkit elítélni. Gondolj bele, tegyük fel tanár vagy, odamegy hozzád egy krétagyártó cég, hogy fizetnek neked havonta 100000 forintot, ha mostantól az ő krétájukat használod... visszautasítanád? Dehogy! És attól az anyagot még ugyanúgy megtanítanád.

Jó azért azt megjegyezném, hogy ezek az új csapda számok nekem is nagyon fájnak, nem nagyon tudom mire vélni, valóban nem a régi már a zene, de mint ember, nincs vele baj.

2012. júl. 12. 12:53
 25/39 anonim ***** válasza:
Mind2 en oltári hülyeséget írtok! Itt nem arról volt szó, hogy melyik énekes adta el magát hanem arról van szó, hogy a zenét nem lehet ki nőni Lukács olyan amilyen de mindig a Rock zenének ék ezt szereti bár nem öltözik vadul de a h. haj meg van! Öltözködés nem egészen ki nővi az ember csak amikor felnőtté válik valaki és dolgoznia kell még sem mehet úgy dolgozni, hogy fekete meg bakancs szegecselt cuccok. De hétvégén vagy amikor koncertre megy azt húzza fel! Ez is egy öltözködési kultúra épp úgy mint a páva stílus vagy a rap vagy discos öltözet. De, ha végig gondoljik azt, hogy egy bőrkabát milyen drága 50000-csillagos egekig vagy a eredeti bomber dzseki 25000-től kezdődik de a hamistivány is 6-7 ezert ft, ott a bakancs az enyém volt 16 ezer ft de a Martens 25-30 ezer de vannak drágábbak is! Farmert meg pólót nem számolom mert ezek filléres dolgok! De ott vannak a kiegészítők szegecselt karkötők ami több ezer ft-ba kerűl!!!
2012. júl. 12. 12:56
 26/39 anonim ***** válasza:
24-es, ebben igazad van. Feró (róla is beszélhetünk) mondta egyszer, mikor megkérdezték, hogy mennyire szabad eladni magad. Ő mondta, hogy attól függ. Fiatalon semennyire. De mikor két gyerek kérdezi otthon, hogy apa mit hoztál, akkor már el szabad. Vagy valami hasonlót. Lehet, hogy személyesen hiteles, elismerem nem ismerem. De akkor a világnak miért nem ezt az arcát mutatja?
2012. júl. 12. 12:56
 27/39 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kell elítélni punk, rock stílust! Kalapács megénekelte a Pokolgépbe (Ítélet helyett)! Pedig annak már lassan 30 éve ne essünk túlzásba 25 éve volt kb!
2012. júl. 12. 12:59
 28/39 anonim ***** válasza:

Nekem nem jön be.

Mondjuk nem nehéz rájönni,hogy ma nem a punk kinézet jelenti a társadalom nagy részének az álom nőt.:)

Persze sokaknak biztos bejön, de csak el kell ezen gondolkozni és látható az emberek véleménye.

Vannak akiknek bejönnek a kövérebb lányok is, de ettől még nem lesz általánosságban ideál.

2012. júl. 12. 13:01
 29/39 anonim ***** válasza:
Erre írtam, hogy majd kinövi, elbeszélünk egymás mellett. Mert szerintem 25 évesen még mindig acélbetétesbe járni az utcán gáz. Nem mondom, egy Maiden koncertre én is előkerítem a szakadt farmert, a Maidenes pólót, amit már totál kinőttem. De csak mosolygok azokon, akik ezt hordják.
2012. júl. 12. 13:03
 30/39 anonim ***** válasza:
Azért azt hozzá teszem még ezek az emberek a tűzbe tennék a haverjukért a kezüket az utolsó szál cigit, ha kell 10 en szívják el, mindenüket megosztják. Én tudom jártam ilyen társaságban és tudom milyen emberek! Ott is vannak bunkók, baj keverők, loposok meg divat majmok, irigyek. És aki zenei izlés szerint választ magának párt az egy nagy barom, én simán járnék egy discossal vagy rapper lánnyal, nem azt nézném, hogy van felöltözve mert nézhet úgy is jól ki egy csaj, bő gatya van rajta!!!
2012. júl. 12. 13:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!