Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gondolkodásmódot lehet, hogy nem fogod kinőni, de ezt a fajta öltözködési stílust pár éven belül valószínűleg igen. (Nem mondom, vannak akik sokkal idősebben is punknak öltöznek, de egy idő után az ember feléri ésszel, hogy nem a külsőségekben kell ezt megmutatni, majd rájössz erre te is, hidd el :) de 17 évesen még jól áll ez az embernek, szóval rendben van teljesen)
Ja és a srácoknak akkor jön be punk lány, ha ők is azok, a legtöbb srácnak nyilván nem ez az ideálja.
21-es, ha ismernéd Lukácsot, vagy legalább beszélnél vele egyszer hosszabb időn át, lejönne, hogy egy hiteles személyiség. (én is olyan idős vagyok, mint te, szóval nem egy buta tinilány, nyugi)
Az meg, hogy eladta magát, hát emiatt én nem igazán tudok bárkit elítélni. Gondolj bele, tegyük fel tanár vagy, odamegy hozzád egy krétagyártó cég, hogy fizetnek neked havonta 100000 forintot, ha mostantól az ő krétájukat használod... visszautasítanád? Dehogy! És attól az anyagot még ugyanúgy megtanítanád.
Jó azért azt megjegyezném, hogy ezek az új csapda számok nekem is nagyon fájnak, nem nagyon tudom mire vélni, valóban nem a régi már a zene, de mint ember, nincs vele baj.
Nekem nem jön be.
Mondjuk nem nehéz rájönni,hogy ma nem a punk kinézet jelenti a társadalom nagy részének az álom nőt.:)
Persze sokaknak biztos bejön, de csak el kell ezen gondolkozni és látható az emberek véleménye.
Vannak akiknek bejönnek a kövérebb lányok is, de ettől még nem lesz általánosságban ideál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!