Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogyan oldjam meg?
Sziasztok! A barátom jönni fog hozzánk egy hétre majd "nyaralni" mert anyumék nem lesznek itthon. De a borotválást hogyan oldjam meg?(láb, hónalj, intim) mivel gondolom mindig együtt fogunk fürödni, előtte meg azért csak nem kéne.. Eddig ezzel nem volt problémám mert messze lakik és mindig be volt jelentve ha jön/megyek, szóval előtte meg tudtam oldani, de most?
Gyanta kilőve mert nincs rá pénzem, epilátora van anyunak de a lábszáram belső felénél bírom csak, máshol nem :S Intim területem meg csak a borotva :/
Köszi a válaszok!
Nem szégyelleném előtte, de nekem sem lenne valami szexi látvány azt nézni hogy ő hogyan borotválja a "lényeget" és szeretném megtartani azt az állapotot hogy neki ez természetes, hogy mindig szőrtelen vagyok, és ha pl megsimítja a lábamat ne az a kép ugorjon be neki ahogyan terpeszben borotválom ott...
de igazatok van majd arra a pár percre adok neki valami "feladatot" :D
De jó neked! Ez a legnagyobb problémád...
Nézz meg engem, és azután panaszkodj!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!