Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogyan oldjam meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A barátom jönni fog hozzánk egy hétre majd "nyaralni" mert anyumék nem lesznek itthon. De a borotválást hogyan oldjam meg?(láb, hónalj, intim) mivel gondolom mindig együtt fogunk fürödni, előtte meg azért csak nem kéne.. Eddig ezzel nem volt problémám mert messze lakik és mindig be volt jelentve ha jön/megyek, szóval előtte meg tudtam oldani, de most?

Gyanta kilőve mert nincs rá pénzem, epilátora van anyunak de a lábszáram belső felénél bírom csak, máshol nem :S Intim területem meg csak a borotva :/

2012. júl. 12. 10:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyszerű. Ha előtte nem mered vagy nem akarod, akkor kérsz pár percet mielőtt elmentek fürdeni, és gyorsan lekapod a bundát. Ne aggódj meg fogja érteni hogy nem szeretnéd előtte csinálni.
2012. júl. 12. 10:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj, de dugni nem szégyellsz vele, borotválkozni meg igen? Mit kell ezen szégyellni? Hiszen gondolom ha együtt fogtok fürödni, akkor már látott meztelenül. Szerinted mit gondol, neked nincs is szőröd, vagy az valahogy magától potyog ki? Egyébként gondolom vécézni nem együtt fogtok, csináld akkor, secperc alatt megvan egy gyors borotválkozás...
2012. júl. 12. 10:45
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszok!

Nem szégyelleném előtte, de nekem sem lenne valami szexi látvány azt nézni hogy ő hogyan borotválja a "lényeget" és szeretném megtartani azt az állapotot hogy neki ez természetes, hogy mindig szőrtelen vagyok, és ha pl megsimítja a lábamat ne az a kép ugorjon be neki ahogyan terpeszben borotválom ott...

de igazatok van majd arra a pár percre adok neki valami "feladatot" :D

2012. júl. 12. 10:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesztek egybenőve, lesz időd rá. Meg ki tudod nyitni a szád, hogy megmondd "most külön zuhanyzok mert borotválkozni is kell".
2012. júl. 12. 10:52
 5/6 anonim ***** válasza:

De jó neked! Ez a legnagyobb problémád...

Nézz meg engem, és azután panaszkodj!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2012. júl. 12. 10:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Elnézést már hogy kérdezni mertem... nem lebaszást kértem és nem ez az egyetlen problémám, csak eszembe jutott és gondoltam kiírom....
2012. júl. 12. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!