Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai világból teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világból teljesen elveszett a szeretet?

Figyelt kérdés

úgy értem,hogy itt mindenki csak arról ír,hogy mikor meg hol feküdjön le az aktuális csajjal/pasival...egy hét együtt járás után...meg hogy arra vágyik,hogy lefeküdjön az exével,meg ilyenek...

csak szerintem fontosabb az összhang,a szerelem,a bizalom és a többi elcsépelt dolog egy kapcsolatban?a testiség csak sokadlagos dolog...legalábbis szerintem annak kéne lennie...

19/L

2009. júl. 11. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem veszett el. Csak sajnos nem abban a világban élünk, hogy a sex az legyen a sokadik a sorban. Itt vannak a tv, rádióban sugárzott adások. Minden a sex körül forog. Nekem sem azaz első egy kapcsolatban, de az is fontos. Itt sok fiatal is van akiknek leginkább ez számít.
2009. júl. 11. 20:44
 2/5 A kérdező kommentje:
persze,hogy fontos,de nekem csak akkor fontos,ha érzem,hogy szeretmek,és megbízhatok a páromban.és amiatt ő is tudja,hogy feltétel nélkül bízom benne.
2009. júl. 11. 20:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, nem vagy egyedül, én is ilyen vagyok. Többször próbáltam már ezen az oldalon érvelni a házasság utáni szexszel, de mindig az lett a vége, hogy lepontoztak, magyarázat nélkül. Mert ugyebár az emberek többsége szerint az a lényeg, hogy egy jót dugjunk, mindegy, kivel, mindegy, mennyi idő után, aztán ha tényleg olyan jó volt, rámondjuk, hogy mi most jajj de szerelmesek vagyunk egymásba.

Ez egyébként neveltetés kérdése is szerintem, én például nem is tudnám úgy élvezni a szexet, ha csak azért csinálnám, mert épp megkívántam, olyan emberrel, akibe nem vagyok szerelmes. Mások meg simán képesek nekiállni egy diszkózás után vadidegenekkel, mert beindultak a hormonok, és könnyebb lerendezni egy gyors menetet, mint uralkodni az ösztönökön. Durva, hogy hová süllyedt ez a világ.

A másik meg az, hogy a szüzességből a fiatalok divatot csináltak. Tele van ez az oldal is olyan kérdésekkel, hogy "x+1 éves vagyok, ciki, hogy még nem volt barátom/barátnőm, és szűz vagyok?" Mikor középiskolás voltam, én is tapasztaltam, hogy a nagymenők, akiknek már több pasijuk/csajuk volt, cseszegették azokat, akikről tudták, hogy még szűzek. Szerencsére én ebből kimaradtam, mindig normális felfogású fiúkkal jártam, akik nem akartak pár hét vagy hónap után lefektetni, az meg már nem igazán érdekelt, hogy az osztálytársaim mit gondoltak, lefeküdtem-e valakivel vagy sem.

Most ott tartok, hogy két évvel ezelőtt a férjemmel az esküvő után megtörtént az első együttlét, és várjuk az első babát, de már előre sajnálom, hogy milyen világban kell majd felnőnie.

2009. júl. 11. 20:54
 4/5 anonim válasza:

Tudod, itt is a háttérben a pénz van. A Szex-ből jó nagy ipart csináltak ahogy látod.

A fogyasztás a lényeg.

Miért van az hogy a népesség 2-3%a keresi meg a pénzek 96%át? Pont ezért, mert másképp gondolkoznak.

Te is azzal hogy nem a szexen jár az eszed, beletartozhatsz ebbe a kis rétegbe, és nagyob sikereket érhetsz el!

2009. júl. 11. 22:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Régebben ezeket a doglokat nem lehetett elsütni, mert nem voltak fogamzásgátló eszközök, és az emberek falvakban laktak, mindenki ismert mindenkit. 17 évesen talált mindenki magának valakit, akivel összeházasodott, majd 20 évesen már gyerekeket szültek (sokat). Ez volt a rendszer, az emberek ebbe nőttek bele. Ma ez teljesen máshogy van, a városokban mindig találsz olyan embereket, akiket még sosem láttál. Ma ez a rendszer. A férfiak f*sszal gondolkodnak, a nők pedig p*nával: Ha mindketten akarják, és van rá lehetőség, hogy ne legyen következménye, miért ne tennék meg.
2009. júl. 11. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!