Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a kifejezet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a kifejezetten jó pasik, akikért mindenki odavan, általában nem is nézegetik a lányokat?

Figyelt kérdés
És nem kérek olyan válaszokból, hogy "azért nem néznek, mert ronda vagy" vagy "mert b*zik". Már nem egyszer direkt figyeltem az ilyen srácokat, hogy tényleg egy csajt sem néznek meg. Még egy bulihelyen sem, ahol aztán tényleg lenne lehetőségük velük egykorúakat stílrölni. Én azon gondolkoztam, hogy talán mert tudják magukról, hogy néznek ki és megtehetik, hogy arra várjanak egy csaj menjen oda hozzájuk?? Vagy annyira hiúak?

2012. júl. 10. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:

úgy általában a lányok se nézik meg a fiúkat, nagy általánosságban. mert már 1-2 fiú végigment rajtuk, túl vannak rajta, annyira nem érdekes a dolog.

egyből ki lehet szúrni pl. ha egy lány szűz, pl. vallásos helyekre ha bemegy az ember, sok lány megnézi

2012. júl. 10. 17:44
 2/4 anonim ***** válasza:

a kérdésedben ott a válasz!

A kifejezetten jó pasik, akikért mindenki odavan, általában nem is nézegetik a lányokat

Annyira hiúak!

Hogy tudják magukról, hogy néznek ki és megtehetik, hogy arra várjanak, hogy majd a csaj menjen oda hozzá.

Ha tudod hogy bárkit megkaphatsz, minek erőlködni.

hisz a lábaid előtt hever a világ.

2012. júl. 10. 17:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem annyit dugnak hogy már nőre sem bírnak nézni! :D
2012. júl. 10. 19:36
 4/4 A kérdező kommentje:
hmm...lehet benne valami...
2012. júl. 10. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!