Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mennyire akadályozza az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire akadályozza az esélyeimet a fiúknál?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és.. nem fogom szépíteni..meghíztam.feljött rám 10 kg. Műtétem volt, ráadásul ezalatt depressziós is lettem, ezért napokig nem ettem, aztán felfaltam mindent, szóval hiába sportoltam - ennek tudom be a hízást.Most járok pszcihológushoz,segít meg minden, de nagyon félek attól, hogy én soha senkinek nem leszek elég jó.Lesz-e nekem valaha barátom? Az arcom szépnek mondható, de nagyon zavar ez a súlyfelesleg,mert igazából nem hurkás vagyok,mert azért spotolok,szóval izmos is vagyok-éppen ezért nem túl nőies a széles vállam :( Még nem volt barátom, és szerintem soha nem is lesz,mert én sem tetszenék magamnak.Szerintetek mit tegyek? Valamikor már élni sincs kedvem emiatt..Most fogytam 4 kg-ot,de én nem látok változást.

2012. júl. 10. 14:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Amiatt ne érezd magad rosszul, ha udvarolnak neked. Ne feküdj le az első szembejövővel, de ha neked is bejön a srác, akkor nem értem mi gátol. Mi mindig másképp látjuk magunkat, mint ahogy mások látnak minket. Ezért kell néha tükörként mások véleményére adni. Nem udvarolnának neked, ha nem tetszenél nekik. Egyébként meg mindenkinek egyéni az ízlése.
2012. júl. 10. 14:16
 12/20 A kérdező kommentje:
de azt nem értem, hogy miért van az, hogy van egy csaj, aki teljesen hurkás,meg a fiú haverjaim szerint csúnya is, és mégis olyan srácokkal jár/kavar, hogy az hihetetlen...(mármint olyan jófélékkel)
2012. júl. 10. 14:20
 13/20 anonim ***** válasza:
Ezen ne gondolkodj. Azért van, mert mindenkinek más jön be. Mindenkinek más a fontos. Ő biztos nem úgy látja a barátnőjét, mint mások. Lehet, hogy nagyon okos, vagy jó vele a szex, stb...
2012. júl. 10. 14:24
 14/20 anonim ***** válasza:
A férfiak általában a könnyen kapható csajokra startolnak rá, sokkal inkább, mint egy szebb csajra, aki keményebb diónak tűnik.
2012. júl. 10. 14:24
 15/20 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy a testi szükségletük mennyire erős... ha nagyon d.gni akarnak, persze hogy a könnyebben kaphatónak tűnőre startolnak :)
2012. júl. 10. 14:28
 16/20 anonim ***** válasza:

küldhetnél egy képet, kíváncsi vagyok, de ha olyan 70 kiló lennél az úgy tökéletes lenne! Bár ha a 80ból inkább a combodra megy akkor nincs olyan nagy baj :D

f18

2012. júl. 10. 14:54
 17/20 anonim ***** válasza:

Azért, mert ez az egész küllem-dolog túl van misztifikálva. Itt is van pár nagyhangú p.csfej, akik már fújolnak ha +2 kiló felesleg van valakin. A normálisak meg nem ezt nézik.

A TV-ből meg a magazinokból dől a sok baromság, hogy csakis a girnyó lányok a jók, még a vékonyakat is megvékonyítják számítógéppel. Nyilván ennek egy halom görcsölő, szégyenkező, hozzád hasonló tini lesz a végeredménye, akik 15 évesen elhiszik, hogy soha senkinek nem kellenek, viszont akik pont emiatt az első jó szóra szétdobják a lábukat.

2012. júl. 10. 15:02
 18/20 A kérdező kommentje:
én nem dobom szét a lábaimat.nem olyan vagyok.akkor már inkább ne legyen barátom soha
2012. júl. 10. 15:06
 19/20 jekyll-fan ***** válasza:

ha el tudod fogadni olyannak, amilyen vagy, ezt mások is látni fogják rajtad, és nagyobb esélyed lesz Barátot találni :)

én pl. 1,5évvel ezelőtt még azt gondoltam magamról, hogy csúnya vagyok, dagadt, hülye, stb., csak mert anyáméktól éveken keresztül ezt hallgattam és abszolút nem volt miatta önbizalmam - aztán lefogytam, de nem is voltam dagadt, mert +7-8kg sztem nem számít olyan soknak), és mikor még csak 1-2kilót fogytam, már akkor kezdtem elfogadni magamat, és ahogy én el tudtam fogadni önmagam, úgy azt vettem észre, hogy egyre több embernek tetszek :)

úgyhogy próbáld meg elfogadni azt, hogy olyan vagy, amilyen, és ne rágódj olyan dolgokon, hogy "mi van, ha nem leszek neki elég jó?" vagy hogy "mégis mit lát bennem, amitől tetszek neki?"

kitartás ;-)

16/L

2012. júl. 11. 09:29
 20/20 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszi a választ,jó h nem vagyok egyedül :D
2012. júl. 12. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!