Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy megszűnjenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy megszűnjenek az álmok?

Figyelt kérdés

Az történt hogy most nemrég (1 hónapja) hogy véget ért egy 1,5 éves kapcsolatom!Megcsalt a lány én,megbocsátottam neki!

De később mégis közösen mondtuk ki hogy legyen vége(így utólag kiderült hogy érzelmileg nagyon ki is használt)!És haraggal váltunk el egymástól,részben én miattam!És a baj az hogy még mindig szerettem legbelül és sokat álmodok vele,próbálok túl lépni a dolgon és néha úgy érzem sikerül is,de akkor jön egy álom ami felszakítja a sebeket és ez miatt mindig úgy mondván visszaesek!

Én gondoltam arra hogy felhívom hátha megszűnnének az az álmok!De nem akarnám azt hogy tudja még mindig szenvedek!

Én úgy gondolom ha az álmok nem lennének akkor könnyebb lenne elfelejteni!

Ti szerintetek mit csináljak hogy ne álmodjak vele többé?

Szerintetek is könnyeben fogok felejteni ha az álmok már nem lesznek?

Szerintetek mit tegyek?

2009. júl. 11. 18:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem akkor felejtesz könnyen, ha az álmok eltűnnek, hanem épp fordítva, az álmok fognak akkor eltűnni, ha kiverted a fejedből.
2009. júl. 11. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!