Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonzatlan szerelem? Mit tegyek?
Sziasztok!:-) Az a nagy problémám, hogy nagyon nagyon szerelmes vagyok egy pasiba, de ő nem szeret. Illetve kedvel engem, azt látom rajta, de nem úgy néz rám, mint egy "nőre". És ebbe beleőrülök. Már kb. 3 éve érzem, hogy szeretem. Eleinte úgy éreztem, hogy egyáltalán még csak nem is bír. Utána kezdtem érezni, hogy kedvelni azért kedvel, és egyszerűen beleéltem magam abba, hogy talán szeret is. Aztán racionálisan kezdtem el végiggondolni, meg figyeltem, hogy más lányokkal milyen, hogy viselkedik, és végképp rájöttem, hogy engem is csupán csak kedvel. De ráadásul néha tök aranyos, kedves, figyelmes meg minden, utána másnap még csak nem is vesz észre, nem is köszön meg semmi. Illetve nem tudom, hogy észrevesz-e...... néha csak úgy néz messzebbről, van hogy közben beszélget valakivel, de amikor közelebb érek hozzá, akkor nem köszön. Ezt direkt csinálja? Vagy csak véletlen, hogy mindig így van? Vagy az is lehet, hogy nem is vesz észre, amikor messzebbről néz, mert valami/valaki mást figyel?
Meg például ha beszélünk egymással (nagy ritkán), akkor is mosolyog, meg mintha kicsit zavarban lenne. Akkor vajon tetszem neki? De akkor miért nem köszön, miért csinálja ezt? Komolyan, semmit nem értek, hogy mit miért csinál, vagy hogy vajon hogyan viszonyul hozzám. :-( Mit csináljak? Vajon lenne esélyem nála? vagy akkor miért ilyen a viselkedése?
Segítsetek légyszi!!!! Nagyon fontos lenne!!
Köszönöm az értelmes válaszokat! :-)
" És miért van az, hogy a melegekre buknak csajok? Szóval szerintem azért ilyen a viselkedése, mert meleg."
Érdekes, akik rám voltak irigyek azok is ezt mondták rám. Száánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!