Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem akar tőlem semmit a lány attól még viselkedésével még sugallhatja ennek az ellenkezőjét?
Most nem arra gondolok amikor direkt,szórakozásból csinálja.
Mit tegyek?
19/f
Igen, előfordulhat.
Lehet, hogy ő sem tudja mit akar
Lehet, hogy tapasztalatlan ezen a téren, és fel se tűnik neki.
Lehet, hogy azt hiszi, hogy beleférnek bizonyos dolgok a barátságotokba, ami részedről már többet jelent.
Rengeteg oka lehet...
utolsó
igen lehet ez a "szép" az egészben
Szerintem az lesz a legjobb, ha személyesen találkoztok legközelebb, akkor hozd elő a témát valahogy finoman, és nézd meg a reakcióját! NE facebookon, mert abból nem fogsz rájönni!
Csak utalj rá, hogy pl. el tudna-e képzelni veled többet, mint barátság, vagy nem is tudom...
Az a helyzet, hogy én lány vagyok, tehát én általában a másik oldalon állok ilyen helyzetben.
Az a tapasztalatom sajnos, hogy a pasik sokszor nem értenek a finom utalásokból, se a pozitívból, se a negatívból..
Pl. van egy srác, akit mondhatok barátnak, és már több mint egy éve nyomul. Már olyan szinten visszautasítottam, hogy megkérdezte szeretnék-e megnézni vele egy filmet, és azt válaszoltam hogy bocsi, de nem szeretnék, és még ebből sem értett:D
De ez nem is lényeges most, arra akarok kilyukadni, hogy lehet, hogy nem is jól értelmezed a jeleit:D
Ezt csakis ő tudná megmondani, mindenképp beszélj vele:D
köszi a tanácsot.
de abban az esetben amit írtál:oké elutasítottad de közben nem viselkedtél vele mégis úgy mintha akarnál tőle valamit?
csak mert ha ezt a példát átültetnénk az én esetemre akkor az jönne ki h elutasítasz pl:a mozi meghívást is de közben meg úgy viselkedsz sőt már-már flörtölsz is velem.
csak mert néha ez a meglátásom evvel a lánnyal kapcsolatban.
Így visszagondolva lehetséges, hogy esetenként túl közvetlenül viselkedtem, de mint mondtam, többször világosan is közöltem, hogy csak barátságot szeretnék. Az is a gond, hogy jó barátok közt néha elmosódhat a határvonal, mert a gesztusaidat pl. nem mindig tudod irányítani. Akármennyire csak barátok, a barátságban is a férfi férfi, és a nő nő marad... És a ellenkező nemű emberek nem úgy viselkednek egymással, mint az azonosak, legalábbis szerintem ez törvényszerű.
Valami konkrét példát tudnál mondani, amikor te úgy érezted, hogy flörtöl veled?:D
nem tudom h meg tudom-e ezt így fogalmazni,mivel nem vagyok nagy tudója a témának ezért sokat olvastam ilyen dolgokról és az ott leírtakat tapasztaltam.
Csak az nem fér a fejembe h ha elutasított (oké, rendben ezt megértem) akkor miért csinál így.jo persze ez bármi lehet de valahogy olyan fúrcsa érzésem van.
Bonyolult eset, az biztos. Szerintem nem éri meg arra várnod, hogy elhatározza magát... Úgy fogalmaznám meg, hogy egy "pótkerék" vagy neki..a biztonság kedvéért elérhető közelségben tart, de nem vagy az első választása, és nem is valószínű, hogy leszel. Ha igazán kedvelne, az egyértelmű lenne. Nem akarom a saját tapasztalatomhoz hasonlítgatni a te esetedet, de amit írtam, hogy lehet, hogy túl közvetlen voltam, azt ha teljesen őszinte akarok lenni, én is ilyen okokból tettem. Nem szép dolog, tudom, és nem is azért csinálja senki, hogy megbántsa a másikat általában..
Én a helyedben tovább lépnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!