Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok erről a srácról? A képen én
vagyok.
Csak érdekel a dolog,mert nem nagyon találok barátnőt és úgy gondolom akkor velem van a probléma,vagy is a külsőmmel.Tanácsokat is elfogadok :) Majd a koromat is leírom.
Utolsónak:Köszi. :) Igen hát gondolom azért is mert kicsit félénk vagyok ebből kifolyólag,hogy már megszoktam hogy mindenki kisfiúnak nézett,így belefáradtam már a dologba és fel is adtam a reményt hogy barátnőm lehessen.De próbálok változtatni és most már azért nyitottabb vagyok,mint 1-2 éve.#13-nak pedig:Nincs bewaxolva :D Ez alapjáraton ilyen,nem használok se zselét se semmit.
2012. júl. 10. 01:10
22/32 anonim válasza:
24# vok bocs a kellemetlenségekért a képet elfelejtettem belinkelni xD (már nem emlékszek hol van, de a lényeg hogy fel van vaxolva, és kicsit hosszabb mint a tiéd) szerintem egy próbát megér 14/F
2012. júl. 10. 01:16
23/32 anonim válasza:
Uristen ... de nagyok a füled ^^
…… .....…….… .....…….… .....…….…
De ez egy jó dolog :D xD
és kancsal is vagy tiszta troll :P
2012. júl. 10. 10:02
24/32 anonim válasza:
helyes vagy szerintem, de minek 17 évesen barátnő?
Az más, ha úgy érzed, hogy KERÜLNEK a csajok, de ha csak nem tudsz becsajozni, akkor nincs semmi gond. Majd lesz valakid:) De szerelemből legyen, ne azért, mert akarsz egyet. A füleiddel meg semmi baj:) Lehet, ha úgy gondolod, hogy nincs esélyed, akkor mással van a baj (pl. tanulás, beszéd, hobbik, stílus, esetleg lekezelő vagy)
De szerintem teljesen rendben vagy. Sok sikert:D
2012. júl. 10. 15:50
25/32 anonim válasza:
Szia helyes vagy :) Pár év múlva mikor meg férfiasodik az arcod akkor bomlani fognak utánad a csajok . :)
2012. júl. 10. 18:06
26/32 anonim válasza:
Azt írtad hogy kicsit félénkebb vagy/voltál . szerintem akkor nem lehet baj a természeteddel !! szerintem ha kicsit közelebb engednél magadhoz embereket és hagynád hogy jobban megismerjenek akkor biztosan lesz barátnőd ! egy csomó csaj pont ilyen pasira vágyik ! csak férfiasodj egy kicsit :) és bátran SOK SIKERT ! és bocs hogy ilyeen hosszú voltam ;)
2012. júl. 10. 18:13
27/32 anonim válasza:
a korodhoz képest túl kisfiús az arcod, de ne aggódj van akinek pont ez jön be :))
2012. júl. 10. 20:04
28/32 anonim válasza:
Durvák a füleid.xD
2012. júl. 10. 21:21
29/32 A kérdező kommentje:
Köszi a dicsérő kommenteket :) Bevallom kicsit féltem hogy mit fognak szólni..Tudtam hogy lesz 1-2 troll akik előszeretettel v*rik majd magukat,de ez igazából nem izgat :) Szóval köszönöm mindenkinek :D
2012. júl. 10. 23:15
30/32 anonim válasza:
Szerintem 14 évesnek nézel ki, egyáltalán nem gondoltam volna hogy 17 vagy.. MAjd később fogsz beérni, akkor lehet helyes pasi leszel én így még nem látok benned fantáziát. Szerintem kezdj el kicsit a mozgásra, edzésre összpontosítani, járj le edzőterembe és formáld magad. A hajaddal szerintem nincs gond,de nekem mondjuk nem vagy az esetem. Szerintem a nálad fiatalabb lányokat biztos érdekled, nem vagy csúnya gyerek. 19 L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!