Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok az angol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok az angol tanárnőmbe! Bevaljam neki? 21/L

Figyelt kérdés

Beleszerettem az angol tanárnőmbe gyönyörű okos és hihetetlenül édes! Mindig majd kiesik a szívem mikor látom nem tudok koncentrálni és remegés fog el amit már észre is vett!! Nagyon belezigtam és nem bírom tovább! Elmondjam neki?? Vagy mit tegyek hogy jobb legyen?? Félek ha elmondom megváltozik a viszonyunk vagy többet nem mehetek hozzá órára!!

Illetve két éve él kapcsolotba:(

2012. júl. 10. 00:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hogyha gyorsan váltott a témárol lehet ő neki is izgatja a fantáziáját.

Én is gyorsan tudok váltani amikor olyan téma van ami számomra kb fétis.. Senkire sem tartozik csak a páromra és rám.

Próbálj célozgatni ,hogy te neked izgatja a gondolataid ,hogy milyen lehet lánnyal stb. Hogyha vevő a dologra akkor úgyis a tudtodra adja. Esetleg a hármast is felhozhatod "csak az a baj ,hogy nincs kikkel" így a barátjával lehet bevállalják.. stb..

Sok sikert! Nyíltan nem hiszem ,hogy ki kéne mond.

21/f

2012. júl. 13. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!