Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt álmodtam, hogy azt mondta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt álmodtam, hogy azt mondta, csak szexet akar tőlem. Ez jelent valamit?

Figyelt kérdés

Már hetek óta msnezgetek egy sráccal, aki hajt rám, - csak látásból ismerjük egymást - msnen nagyon jófej. Néha írt olyanokat poénból, hogy ha elmennénk kettesben sátorozni, akkor aludnék-e vele meztelenül.:D Nem hiszem, hogy komolyan gondolta.:) Tegnap éjjel is vele msneztem, és utána azt álmodtam, hogy találkoztunk, és azt mondta, Ő csak szexet akar tőlem, ha nem adom meg neki, akkor nem lesz köztünk semmi.:S Azóta nagyon szar kedvem van, pedig csak egy álom volt... Szerintetek egy ilyen álom jelenthet valamit?

16/L (a srác 16/F)

2009. júl. 11. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti hogy te attól félsz hogy ezt akarja talán
2009. júl. 11. 16:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, ez lehet.:D
2009. júl. 11. 16:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Ettől még ő akármit is akarhat...
2009. júl. 12. 00:21
 4/5 A kérdező kommentje:
akármit?:D
2009. júl. 12. 00:24
 5/5 A kérdező kommentje:
jah... bármit akarhat...
2009. júl. 12. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!