Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Kinek milyen haj szín jön be? Mármint lányoknál?!
Kedves Kérdező!
A fiúk többségét szerintem pont nem a hajszín érdekli. És nem akarok általánosítani, szóval úgy mondom, hogy sok fiúnak az a haj tetszik, ami NEM FESTETT! És amúgy is... az eredeti haj az sokkal szebb, mint egy festett...
Amúgy meg ez ízléstől függ, és ha tetszel valakinek, akkor úgysem a hajad színét fogja nézni. Na jó, viszont ha befesteted a hajad kékre, akkor lehet, hogy azt megnézik! :D :P
Az egés hajad?Sotét vagy világos?
Nekem pár éve égszínkék melírok voltak a hajamban.
Olyan festékekkel festettem be a szoke melír csíkjaimat,amit az idos nénik használnak az osz hajuk bekékítésére.
Az egész hajam, sötétkék. :)
Anyumnak is voltak kék csíkok a hajában, csak hogy idegesítse a főnökét. :D
Az komoly lehet.Én olyan spray-t szoktam venni a drogériában,amit,ha a hajadra fújsz sotét kék lesz.De az vízzel lemosható.
Mi koze a fonoknek ahhoz,hogy milyen színu a beosztottja haja?
Én is szeretném befesteni égszínkékre.Te milyen festéket használsz?Mennyire tartós?
13:58 vagyok. Bocsi! Nem sértésnek szántam!
Amúgy régebben én is akartam színes hajat, de anyu nem engedte... talán azért, mert fodrász, és rontaná a hírnevét, ha a lánya kék hajjal járkálna az utcán. :D
De, mint mondtam: ízlés kérdése.. És a fiúk meg úgysem a hajunk szerint választanak... :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!