Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Titeket zavar ha a barátnőtök 30 cm-el alacsonyabb nálatok?
Találkoztam már egy kb 150 centis csajjal aki huszon x centivel kisebb volt nálam , hát én nem tudtam eltekinteni a miniatűr kis termetétől főleg ,hogy mivel én sem vagyok túl magas hát nem igazán szoktam meg ,hogy kb a könyökömig ér valaki. Szóval a 30 centi kicsit már irreális lenne de azt hiszem ,hogy zavarna. Bár... belegondolva... mondjuk ha olyan személyisége van és jól is néz ki meg normálisan is öltözködik és jól kezeli a helyzetet (ergó előny kovácsol belőle) akkor szerintem bejönne.
És nem is zavarna már. De ha egy kis visszahúzódó csöndes "átlagos csaj" akkor szerintem nem lenne esélye.
Elég alacsony lenne hozzám képest, de hát, ha szeretem akkor szeretem :)
Eddigire kordom: Én 184 cm, a lány: 156 cm :D
ASOT: Igen, sajnos és elég furán is nézünk ki egymás mellett... Bármint majd kitekeredik a nyakam, ha a szemébe nézek...
Hátrányok? Mint például?
nade milyen arányban? 170-200, 160 - 190?
tény hogy nem kevés, de attól függ szereted e, és ő szeret e...de addig ugysem leszek nyugodt míg a barátaitok el nem fogadják ezt...
talán a sétánál van inkább gond vagy esetleg táncnál nemigaz?
Barátom 25 centivel magasabb nálam :D Én szeretem így, olyan jó érzés megölelni :) Ő néha csak annyit mond, hogy fura hogy milyen "kicsi" vagyok (170 cm) :D Meg persze mindig cseszeget viccből, hogy milyen tökmag vagyok, de veszek fel magassarkút, és voilá, máris csökkent a különbség :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!