Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legjobb fiúbarátom szeret?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb fiúbarátom szeret?!

Figyelt kérdés

A legjobb fiúbarátom Dani.

Pár éve egy fesztiválon ismerkedtünk meg, de aztán nagyon sokáig nem beszéltünk, majd most év elején valamikor télen rám írt. Ismét megint nagyon jóba lettünk. Egyszer beírt nekem egy olyat hogy ő simán benne lenne velem egy kapcsolatba. Nagyon meglepett a dolog, de igazából nem is adtam neki jelentőséget, meg ő sem. Hónapokig találkozgattunk, mindent megbeszéltünk, hülyéskedtünk, mint az igazi barátok. Nem is említett semmi olyat hogy többet akar. Aztán összevesztünk elég komolyan, mert féltékeny lett egy srácra akivel találkoztam. Már itt gyanús volt a dolog. Aztán kibékültünk, majd egy fesztiválra együtt mentünk és teljesen úgy viselkedtünk mint akik járnak. Kézfogás, ölelés.. persze csók nem. Nekem ez teljesen természetes volt, hiszen legjobb barát.. aztán elkezdett zavarni hogy mindenki odajön hogy mi együtt vagyunk-e.. aztán másnap beszéltünk és írta hogy őt nem zavarta hogy azt hiszik együtt vagyunk, élvezte ezt az egészet, simán benne lenne velem többe, meg hogy nem szerelmes, de sokkal többet jelentek neki mint egy barát, és ha úgy alakulna hogy összejönnék biztos hogy szerelmes lenne..

Azóta nem is jött ez szóba, ugyanúgy beszélünk megint mint a jó barátok, viszont most kaptam tőle sms-t hogy hiányzok neki, pedig 2 órája beszéltünk.

Nem tudom mit csináljak, eddig nem nagyon gondolkoztam ezen a dolgon, mert 1-2 jel volt csak amiből gyanakodhattam volna, most viszont tudom mi van.

Mit lehet tenni ilyen helyzetbe? Tegyek úgy mintha mi sem történt volna? Nem akarom elveszíteni, de nagyon szeretem, mint barátot..

17/L

2012. júl. 9. 20:18
 1/1 Macs1209 ***** válasza:

Mondd el neki a saját érzéseid, és jussatok dűlőre.

Ne tegyél úgy, mintha nem hallottad volna, ez a legrosszabb megoldás.

2012. júl. 9. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!