Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Nektek tetszik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek tetszik a pici mell?

Figyelt kérdés

Szóval nekem elég pici, akár egy kis tinié. Mindig is szégyelltem, hogy nem nőtt meg igazán. Minden kifejlett nőnek nagyobb van. Mondjuk alapból nem vagyok egy erős testalkatú 157cm-el és 46kg-al. A fenekem kerek a csípőm vékony, de a cicim...

27 évesen már biztos nem fog nőni, csak ha gyereket szülök. Vélemény a méretekről?

2012. júl. 9. 08:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem gond, sok fiúnak inkább ez jön be :)
2012. júl. 9. 09:46
 12/20 anonim ***** válasza:

"Szóval nekem elég pici, akár egy kis tinié."

Nomármost sok lánynak már 14-15 éves korára a végleges méretére megnő a melle, így mondjuk a fenti mondat nem sokat mond. Akinek kicsi a melle 30 évesen, annak kicsi volt 16 évesen is, és a harmadik mondatodban egészen biztosan nincs igazad, legyen bármekkora melled, annyira nem lehet kicsi, hogy ne látnál más felnőtt nőket is ekkorával. Szerencsére egyébként a mellméret a legtöbb esetben illeszkedik a testarányhoz, ami fontosabb esztétikai szempontból, mint maga a mell nagysága. Egy kis vékony lány hatalmas dudákkal elég furán néz ki, miképp egy nagy darab nő is alig-mellekkel.

2012. júl. 9. 10:13
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat srácok, örömmel olvastam amiket írtatok! Sok lány implantátumot rakat be magának, de én sosem tenném, mert számomra fontos a természetesség. Az a probléma a mai világban, hogy sok a "műnő" és azt veszem észre, hogy a fiúk ezekért bolondulnak. Eddig szégyenlősködtem és melltartó nélkül sem mertem felvenni egy pólót, de most már nem fogom takargatni...:)
2012. júl. 9. 10:39
 14/20 anonim ***** válasza:
Hidd el sok pasi inkább a kis mellekre szavaz, mint a kannákra.
2012. júl. 9. 10:56
 15/20 anonim ***** válasza:

6. vagyok "azt veszem észre, hogy a fiúk ezekért bolondulnak"

Ez valami félresiklott sztereotípia, valamiért, valamitől ezt sulykolják, és ezért -hogy ne különbözzenek vagy ilyesmi- sokan ezt hajtogatják, mint egy papagáj.

legalábbis, mikor többen hallják őket.

Szóval szerintem legfeljebb a "PR" véleményüket ismerheted, fogadni mernék, hogy ha kettesben lennétek, vagy olyan bizalmi viszonyban, akkor ezeknek a kacsacsőrű emlős rajongóknak nagy részéről kiderülne, hogy köszönőviszonyban sincs a valós ízlése a hangoztatottal. :)

2012. júl. 9. 11:21
 16/20 Gergo_30F ***** válasza:

a nagy mell látványosabb, feléleszti az ösztöneinket, nekem is, holott nem vagyok oda a nagy mellekért. egy dolog, hogy min akad meg a szemünk könnyen, és más, hogy mit tartunk tényleg vonzónak. a formája fontos, ha az rendben van, nincs miért aggódnod. többünk szereti a kis melleket, mint gondolnád.

előző barátnőmnek van kicsi, én imádtam (ahogy őt is, az ember ezt nem külön kezeli), ő mégis folyvást a műtétet emlegette (örömmel látom, hogy te legalább felvágatni nem akarod), és mindig melltartóban volt - holott ezerszer szexibb anélkül, és ő legalább bátran hanyagolhatta, nem lógott, élt teljesen önálló életet, ami kicsit közönséges is.

2012. júl. 9. 13:28
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem lóg, feszesen áll csak pici
2012. júl. 9. 15:01
 18/20 Gergo_30F ***** válasza:

pláne...egyébként egy hasonló kérdéshez írta egy lány, hogy az aggódó kérdező gyúrjon fenékre, egyrészt mert ez már önmagában jó eredményt hoz, másrészt mert a kis melleket kedvelő faszik fenékcentrikusak - és ebben van is sok igazság.

kár aggódnod, vállald őket bátran!

2012. júl. 9. 16:30
 19/20 anonim ***** válasza:

imádom a filigrán lányokat, és természetesen a pici cicit! :-)

ha tartod magad, hogy nem takargatod és a trikód alá nem veszel melltartót, kérlek bocsásd meg előre is, hogy gyönyörködni fogok benned! :-P

2012. júl. 10. 17:35
 20/20 anonim válasza:
jihh
2014. ápr. 22. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!