Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás után mi a teendő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után mi a teendő? Közös NYARALÁS, foglaló és sok egyéb is kifizetve.

Figyelt kérdés
normális ha a két fél csak azért is elmegy együtt de nem úgy mint egy pár? ha eddig állandó veszekedések zavarták be a mindennapokat akkor lehet h ez az egy hét felhőtlenül teljen?
2012. júl. 9. 01:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy felhőtlen lesz, de ha már ki van fizetve, akkor menjetek el. Ha nem vagytok együtt, és úgy vagytok ott, lehet izgalmas lesz és újra felgyújtja a lángokat :)
2012. júl. 9. 01:16
 2/12 A kérdező kommentje:
köszi a választ.nem rólam van szó.
2012. júl. 9. 01:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, van rá esély, hogy jobb lesz. Hiszen kicsit kikapcsolódtok. Az újdonsáágok sokszor feldobják a kapcsolatokat.
2012. júl. 9. 01:17
 4/12 A kérdező kommentje:
de tegyük fel h az egyik fél egy harmadik fél után érdeklődik már huzamosabb ideje.így is lenne értelme?
2012. júl. 9. 01:21
 5/12 anonim ***** válasza:
51%
Úgy is, ha még szeretik egymást. Én is veszekszem a párommal elég sokat, de egy kis változás, mondjuk kirándulás segíteni szokott.
2012. júl. 9. 01:22
 6/12 anonim ***** válasza:
76%
Bármi lehetséges.
2012. júl. 9. 01:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Vagy kérdezzenek meg mást, hátha elmennének helyettük. Persze úgy, hogy kifizetik.
2012. júl. 9. 01:29
 8/12 Ⱳhite ßelle ***** válasza:

Szakítás után ez a legnagyobb probléma? :D

Akkor lehet ha úgy indultok neki, hogy félreteszitek a hülyeségeket és a szépre koncentráltok. Próbáljátok meg azt a hetet teljesen az elejéről kezdeni, akár az is jó ha addig nem taliztok.

2012. júl. 9. 01:29
 9/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.mint mondtam nem rólam van szó.én vagyok a harmadik fél.
2012. júl. 9. 01:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez esetben te csak az én ötletemnek örülnél. 7-es voltam. :)
2012. júl. 9. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!