Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is ennyire fáj, hogy egy lány sem mondja azt, hogy szereti vagy bújik hozzá, szóval, hogy egy totál esélytelen srác, ahogy én is a neki tetsző lányoknál?
ma 15:35
Hát igen, ismerős, bár ne lennének az emberek ennyire válogatós külsőre! Nekem is ez a vesztem, már simán lehetne barátnőm, ha tudnék vonzódni a túlsúlyos, kövér lányokhoz, akik szintén nem valami kelendőek a fiúnál.
ma 15:35
Hát igen, ismerős, bár ne lennének az emberek ennyire válogatós külsőre! Nekem is ez a vesztem, már simán lehetne barátnőm, ha tudnék vonzódni a túlsúlyos, kövér lányokhoz, akik szintén nem valami kelendőek a fiúknál.
Nekem nemcsak olyan lett volna, bár tény h a kövérebbekből elég sok legyeskedik mindig körülöttem, de őket elhajtom, menjenek a saját súlycsoportjukba...
De vmiért a vékonyakkal se jövök ki hosszabbtávon :/
ma 21:04
Én hiába vagyok vékony, a vékony lányoknak inkább kellenek a magas, izmos, menő fiúk.
Ahogy megfigyeltem, aki erősen önbizalom hiányos, annak problémái vannak a külsőjével. Szerintem bármin lehet változtatni. AKARAT KÉRDÉSE. -tapasztalatból beszélek
Ahelyett, hogy sírdogálsz, változtass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!