Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Srácoknak bejön ha a lánynak színesebb haja van?
Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem, hogy pl.: lila,kék...stb.2012. júl. 8. 21:43
1/14 anonim válasza:
ja XD bejön de csak ha színes csíkok vannak a hajába
3/14 anonim válasza:
Kinek hogy, én tudok olyat, akinek igen. És viszont (lánynak az, ha a srácnak színes).
4/14 AvernusTriad válasza:
Megregéltem párszor, de megint elmondom: természetes legyen. (ergo: nem)
5/14 anonim válasza:
Pedig ez szerintem qrva jól néz ki
6/14 AvernusTriad válasza:
Ha részegen megdugsz egy papagájt, ilyen lányod lesz o.O
7/14 anonim válasza:
Speciel egy villamosutazás alatt volt szerencsém ahhoz, hogy egy rózsaszín hajú lány állt nem sokkal mellettem, másik oldalt meg 2 srác, akik elég hangosan taglalták, hogy milyen undorítóak ezek a színes hajak(csak kicsit finomítottam).
Persze ez is egyéni ízlés kérdése, de a barátnőm is elég hardcore hajakat illetően, és azt tapasztaltam, hogy a legtöbb pasinak nem jön be...
8/14 anonim válasza:
Számomra fontos, hogy ha úgy adódik akkor meg lehessen jelenni a párommal kulturális helyeken is.
pl: színház, étterem, múzeum stb...
szóval ha ezek a színek a norma, akkor ÍGY nem jön be!
DE! Ha a haját egy buli alkalomra lövi be olyan lemosható lakkal, akkor teljesen mind1 hogy milyen a haja színe!
9/14 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a válaszokat :)
2012. júl. 8. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!