Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon rút pasi mivek tudja TELJES mértékben ellensúlyozni a bődületesen rusnya arcát, hogy máson legyen a hangsúly?
Figyelt kérdés
Ket diplomas 28 eves mérnök fiatalember vagyok, aki meg sosem volt lannyal, jaras sem volt. Kb 85 lany utasitott el ezeddig. Nagyon asszimetrikus arcom van. Furàk a szeneim is, màs szìnűek. Kissé kopaszodom is. Rondàn elallnak a fuleim es gorbe, kilincsszeru orrom van. A testem elegge sportos. Jol is oltozkodom, mar amennyira a fizetesem engedi. Apolt.is vagyok, a fogyo hajamat minden nap mosom, jo az illatom, nem vagyok egy szoros gorilla sem. Megis ha odamegyek egy lanyhoz nem enged hogy kibontakozhassak, ranez az arcomra es reflexszeruen kozli, hogy nincs eselyem. Akarmennyire is humoros vagyok nem.enged egyik sem kibontakozni. Sok lany mondja hogy ilyenkor meg kell valtozni, magabiztosnak kell lenni. Szerintem en magabiztos vagyok, mar amennyire lehet ennyi elutasitas utan. A fejemet nem tudom lecserelni. Kicsit Gyozikehez hasonlitok, de nem vagyok roma. A kulsosegek nalam masodlagosak es elfogadnek egy 165 centis es 75 kilos lanyt is, ha szeretne. De sajnos en.hiaba vagyok elfogadhato, ebbol a 85 nem tul szep lanybol egy sem volt ilyen megbekelo a kulsommel kapcsolatban mint en vagyok a lanyok felé. Mivel lehet ezt ellensulyozni? Az izmos test es a megfelelo oltozkodes sem segitett. Tanacstalan vagyok.2012. júl. 8. 18:25
21/29 A kérdező kommentje:
De minden ferfinek szuksege van nokre, parosan szep az elet. Hogy felejtsem el oket?
2012. júl. 8. 19:39
22/29 nevem-senki válasza:
Volt egyszer egy sràc az életembem akit imádtam. Orra akkora,mint a Bazilika kilincse, fülei hatalmasak és ràadásul hallássérült volt. Ennek ellenére volt benne valami plussz ami megfogott. Kèpes voltam elindulni hozzá az èjszaka kőzepèn gyalog, mert lekèstem a buszt,pedig 80 km-re lakott.
24/29 nevem-senki válasza:
...és felejtsd el a plasztikàt.
25/29 anonim válasza:
hát legrosszabb esetben is csak kiheréléssel szabadulhatsz meg a csajoktól, de te tudod, ha nem fogadod meg amit írtam... 18:52 voltam.
26/29 anonim válasza:
Jómagam is 30-hoz közel járok szintén érintetlen,és ez igy is marad, mert a tudatom erősebb annál,mint hogy a női lélek elvakitson,bár mindig van kisértés, csak elhatározás és erő kérdése az egész. Mellesleg csinálok mást ami érdekel és az lefoglal. Keress te is valami érdekeset,vagy csinálj extrém dolgokat,légy egy kicsit szabad,egy kicsit hülye,és nem lesz gond. Remeték vannak voltak és lesznek,csak minden korban máshogy jelennek meg.
27/29 A kérdező kommentje:
De nagyon ritka az a pasi aki agglegeny marad.
2012. júl. 8. 21:59
28/29 anonim válasza:
Tudod, mi a baj? Az, hogy csúnyának látod magad. EZT érzik meg a lányok, nem feltétlenül tőled ijednek meg. Annyira igaz az, hogy ha nem tudod szeretni magadat, akkor mások sem fognak tudni... nem tudom mennyire hiszel az ezotériában, de ha egy kicsit is igen, akkor menj el egy kineziológushoz, ő segített nekem is elfogadnom magamat.
21/L
29/29 anonim válasza:
Miért nem küldesz képet ? Hátha csak te látod magad úgy.
Amúgy megsúgom, a heterokrómia az egyik legszebb és legkülönlegesebb mutáció, ez egyáltalán nem hiba ! Tisztára örülnék, ha a 2 szemem különböző színű lenne.
Minden férfi kopaszodik, pláne 28 éves korban, ha hajlamos rá, akkor észrevehető.
Milyen lányokkal próbálkoztál ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!