Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akar valamit, vagy csak barát?
Van egy csoporttársam, októberóta smerjük egymást. Minden barátnőm szerint többet akar, mint barátság, de én ebből semmit nem veszek észre. Jól elvagyunk, viccelődünk, "basztatjuk" egymást sokszor, néha hosszabban megölel (amikor ketten maradunk, de nem "nyomul", meg semmi ilyesmi. Msnen sem írogat mindig, összesen 4x-5x hívott, akkor is konkrét kérdéssel, sms-t ritkán váltottunk. Mégis a társaságban a többiek szerint szeretne valmit tőlem, ez állítólag nyilvánvaló, de engem ez bosszant, mert nem lehetek ilyen naiv, hogy ne vegyem ezt észre..
Hozzáteszem, hogy volt nekem egy barétom, akivel már akkor rossz volt a kapcsolatom, amikor megismerkedtünk a csoporttárssal, és csak nemrég fejeztük be, de már vége, és vigasztalt, hogy én milyen jó csaj vagyok, találok mást úgyis, meg hogy jobbat érdemlek, de ezt is csak külöm mondta, így a többiek nem tudom miből gondolhatják..
Szerintetek?
20/l
Szia!
Ez igen csak patthelyzet, két lehetőséged van:
1.- Megvárod, hogy ez ügyben nyomósabban közeledjen feléd (ami azt a kockázatot rejti magában, hogy lehet sose fog).
2.- Konkrétan letisztázod vele, hogy te így látod a helyzetet és kíváncsi vagy az ő álláspontjára.
Megmondom neked őszintén, szerintem a srác azt hiszi, hogy nem kaphat meg, ezért nem is "nyomul". Úgy gondolja nincs esélye. Ezt az hosszú ölelgetésből szűröm le. MErt azért a pasik jelentős hányada nem igen szokott csak úgy hosszan ölelkezni egy lánnyal :) Persze, vannak olyanok, akik szimpla szeretetből szeretnek ölelgetni, minden "hátsó" gondolat nélkül, de az nagyon ritka.
Üdv,
Herbert
Szerintem biztos akar tőled valamit, csak ő elkönyvelte magában azt, hogy nálad nincs esélye és "csak barát" pályára próbálja magát helyezni. Ezért nem is folyik bele, hogy elhívogasson, vagy folyamatosan kapcsolatba lépjen veled. De lehet, hogy pont amiatt, mert nem akar jobban beléd habarodni, mert a reménytelen szerelemnél nincs rosszabb, viszont nem akar kitúrni az életéből sem. Akiért meg az ember odavan, kényszert érez arra, hogy hosszan megölelje, megsimogassa.
Azért mondom ezt neked, mert én voltam hasonló helyzetben, szinte majdnem ugyan ez volt, csak annyi különbséggel, hogy mi folyton kapcsolatban voltunk, mert mindig a közelembe volt. Én úgy láttam, hogy olyan jeleket sugároz, hogy még eszembe se jusson másként gondolni rá, meg túl szép és egyedi lány volt ahhoz, "szerintem" esélyem legyen nála. Minden pasi körülötte legyeskedett, én meg sose voltam egy vonzó pasi. Így próbáltam a barátja maradni, ami kb 1 évig szinte kínszenvedés volt mert nagyon szerelmes voltam és ezt nem is mondhattam meg neki (nem akartam, h elrontsa a jó kapcsolatunkat) és nem is viszonozták, de ahhoz túl sokat jelentett nekem, hogy megszakítsam vele a kapcsolatot és szerettem volna mellette állni. Rengeteget öleltem és simogattam, mert imádtam, szerettem és igényelte is ezt, mert ő is sokszor hozzám bújt.
Aztán amikor sikerült túl lépnem rajta sok depresszió és fájdalom árán, évek múltán derült ki, hogy mind a ketten oda voltunk egymásért. Ő meg folyton attól félt, hogy rosszul látja azt, hogy én szeretnék tőle valamit mert biztos csak barátként kezelem.
A helyzeted a miénkre emlékeztet, azért írtam ezt le neked.
Üdv,
Herbert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!