Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszik ő mindenkinek?
Azért, mert a pasik szeretik a ribancokat. Te nem, de ők nem lányok... Ráadásul aki szerinted nem szép, az a pasiknak lehet, h istennő; lány vagy, én sem tudom a pasik kinézetét megítélni. Sőt, az is lehet, h tényleg nem nagy szám, de mivel ő azt hiszi magáról, h az, a környezete is azt hiszi. Az élet kemény. ;)
2009. júl. 11. 00:18
Kisugárzása van valószínűleg.
2009. júl. 11. 00:21
ez hülyeség, se nem istennő, se nem kisugárzásos egy ribanc egyszerűen csak mutogatni akarják maguk mellet úgyérzik azért mert ő a főp*csa, őkis menők lesznek és nagy arcok,mert vele jóban vannak, vele lógnak. szerintemis egy szemét igazságtalan dolog ez az élettől,de ez van. nekik áll a világ
2009. júl. 11. 00:23
előző vagyok: DE! nyugalom. amint végigment rajtuk mindenki,már a pasik is röhögnek rajta és leszólják, és előtérbe kerülnek a nem felszíneskedő, hanem értelmes, és ugyanúgy szórakoztató társaságú csajok=) csak aztán azokis el ne p*csuljanak a nagy figyelemtől:D
2009. júl. 11. 00:25
00:25, lány vagy? Mert ilyen szöveget ők szoktak írni. Teljesen félreértik a pasikat. Nem arról van szó, igazi p*csával én sem járnék... De nem azért, mert nem tetszik, hanem mert nagyon nem illünk össze. Komoly kapcsolatra olyan kell, akivel hosszú távon is elvagyok.
Ja és akit megdugtam, az csak akkor kell kevésbé, ha béna volt az ágyban. Ha sok pasival volt, az meg inkább csak előny, mert ügyes lesz. Az igazán nagy ribik tapasztalatom szerint ott sokkal jobbak az átlagnál. Ezért is nagy ribik... :P
2009. júl. 11. 00:34
Biztosan külsőleg sem rossz a csaj. Az meg, hogy ribancosan viselkedik beindítja a fantáziát. Vonzó tud lenni. Komoly kapcsolatra viszont nem kelti fel annyira a figyelmet, de egy esetleges leendő szexpartnerre igen. Meg biztosan lehet vele hülyülni is. Ha csúnya lenne, akkor nem érdekelné így sem a srácokat.
2009. júl. 11. 00:44
00:34: igen, az vagyok, és tények alapján mondtam. személyes tapasztalat. rengeteg ilyen p*csa lézeng mindenhol, de nem véletlenül csak egy darabig,mert lehet nálatok nem így van, de nálunk ezek egy idő után nevetség tárgyai lesznek. kivétel nélkül. senki nem tagadja hogy jó volt egy estére stb, de ennyi. aztán körberöhögik mekkora ribi.
2009. júl. 11. 00:53
00:23
Ismered a lányt? Vagy honnan tudod ilyen biztosan hogy nincs kisugárzása?
A válaszodból ítélve neked kissé savanyú a szőlő.
Az hogy valaki ribancos, még nem jelenti, hogy tényleg ribanc is. A pasik szeretik, ha egy lány flörtöl velük és nem játssza a fapi**át. Flörttől meg senki nem lesz ribanc.
2009. júl. 11. 09:28
Én is ismerek olyan csajt, aki a fiúk előtt játsza az eszetlen szőke ribancot (mert bejön a pasiknak), barátnőivel pedig tök jó fej+kitünő tanuló. Van akinek ez tetszik, van akinek nem.
18/F
2009. júl. 11. 12:04
Nekem volt ilyen barátnőm. Mindig a háttérbe szorultam mellette, aztán egy idő után a fiúk megunták. 'Felnőttünk' és azthiszem, most nekem kedveznek a dolgok :)
L/17
2009. nov. 17. 14:25
Kapcsolódó kérdések: