Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bizonyíthatom be úgy általában a lányoknak, hogy nem vagyok segfej?
Pl
1:mutass érdeklődést amit csinál de fontos hogy csak annyira hogy ne gondoljon kiváncsikodónak(be mész a szobájába és éppen chatel ne az legyen az első hohy odamész és megnézed\megkérdezed kivel irogat)
2:bízz meg benne!!!ha elszeretne menni a barátaival a strandra engedd el ha már elmùlt 14(nem tudom mennyi idős)
3:ha össze vesztek NEM KELL MINDIG megvárni megvárni hogy ő kezdeményezzen
4:ha meglátsz egy ùjságba pl. egy ùj körőm divatot menj mutasd meg neki még ha nem is ùj számára a hír biztos azt fogja gongolni jogy az anyuka
Fojtatom az előzöt :D
Menőnek fog tartani hogy az ő anyukája ezt is tudja
Én már csak tudom mert én is tini vagyok
SOK SIKERT!!!!!!!!
Nem tudom mondhatom e az összes lány nevében ezt, de személy szerint nagyon birom az udvarias, előzékeny pasikat. Nyisd ki előre a lányok előtt az ajtót, köszönj előre.
13/L
Szerintem sehogy!
Aki még idáig nem tudta rólad az most megtudta, hogy az vagy, hogy itt megkérdezted!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!