Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bejön, de folyton a hül*e szgépes játékairól beszél. :S Mit csináljak? :S
nem fog javulni, elhiheted... csak ha nagyon szerelmes lesz beléd...
ismerek egy srácot, ő is ilyen játékb*zi volt, amíg nagyon szerelmes nem lett... de még azután se mondott le teljesen a játékairól...
Kocka g*ci... :D
Nem hogy észrevenne téged, a máker kis köcsöge, örüljön neki, hogy tetszik a lányoknak! Bárcsak ezt én is elmondhatnám... Pedig leszoktam a kockaságról, és erőteljesen a becsajozáson vagyok, mégsincs semmi. Nah kidühöngtem magam xD
Rátérve a kérdésre, szerintem mondd meg neki, hogy bejön, de nem kívánod ezt a sz@rságot hallgatni, meg fordítson rád időt. Ennyi :)
nekemis volt egy ilyen barátom (nem szerelem,csak jóbarát),úgy szoktattam le a témáról,hogy amikor elkezdett ezekről beszélni, nem reagáltam semmit, csak ok, akkor hagylak ha elvagy,szia,stb. egy idő után szóba se hozta, ritkán szól h akkormost eltűnik lövöldözni,de ennyi.
ne tetesd hogy érdekel a dolog még akkorse ha nagyon tetszik,mert nagyon ráfogsz unni a dologra.ha nagyon kocka,akkormeg nembiztos hogy emberi kapcsolatra alkalmas:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!