Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 10-15 cm-es vágás a bal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10-15 cm-es vágás a bal felkaromon. Lehet, hogy valakinek majd emiatt nem jövök be?

Figyelt kérdés
14/F
2009. júl. 10. 22:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Előfordulhat,de ne azon aggódj bejössz e ez miatt valakinek vagy sem. Még lehet, hogy az a lány akivel majd összejössz tetszeni fog neki. Műtéti heg?
2009. júl. 10. 22:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Nyugi.. nem fog zavarni senkit.. balesetek vannak.. a kar pedig nem egy olyan testrész ami csúnya lehet.. mint pl az Arc... nyugi ez miatt nem kell görcsölni...
2009. júl. 10. 22:36
 3/7 A kérdező kommentje:
igen... 1 hónap után műtötték meg töréssel mikor már összefort...
2009. júl. 10. 22:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy vakbél műtétem meg egy pectus excavatum, ami annyit tesz, hogy a két cicim tövében van vágás... és még van egy 1 cm-es hegem is egy kéztörés miatti műtétből kifolyólag. Lány vagyok, nem épp nyerő a ciciknél a vágás, de ez van. Fogdd el olyannak magad, amilyen vafgy, és szeresd magadnak olyannak, amilyen vagy. ;-)

Engem nem zavarna, hisz van nekem is bőven. :-D És páromat meg az én hegeim nem zavarják. :-P Ja és neki is van egy hege vakbél miatt, de az nem olyan szép heg, mint az enyém... és nem zavar. :)

2009. júl. 10. 22:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint még be is jönnek a sebhelyes pasik;). Ne parázz ezen. Lehet, hogy egy darabig még lila lesz a heg, de ha napozol rá, alig fog már látszani. Nem hiszem, hogy bárkinél bármi gondot jelentene, vagy legalábbis nehéz elképzelni, hogy valaki azért szakítson veled, mert van egy heg a karodon:D Szóval, nem, ez nem számít, ebből nem lesz semmi problémád. Nem tudom, mikor volt a műtét, mindenesetre jobbulást!
2009. júl. 10. 22:55
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem sokhelyen van vágás, igaz nem 10-15 centis, de azért nemis hajszálvékonyak. mindegyik komoly seb ami varrást igényelt volna, de sosem varrattam össze. ja és lány vagyok. de sosem volt ebből problémám.nekedsem lesz.
2009. júl. 10. 23:25
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi uccsó előtti :)
2009. júl. 11. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!