Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézitek ezt melegségnek?
Ugye ha 2 férfi barátilag jóban van, akkor megeshet, hogy ölelés történne, mint jóbarátok. No, de ha ezt valaki meglátná, már rögtön mind2-en melegnek lennének stituálva.
Pedig ilyenről egyátalán szó sincs.
(csak kiváncsi vagyok, jelenelg nem igazán vannak haverok.)
Tehát nem: én nem tapasztalom ezt sehol, amit írsz. Esetleg öreg, begyepesedett emberek gondolkozhatnak így, a fiatalok nem. Vagy olyanok, akik latens melegek, és ezért homofóbok, már mindenben "azt" vélik felfedezni.
De visszakérdeznék: lányok is panaszkodnak, hogy a férfiak minden baráti érintésbe leszbikusságot képzelnek, az is hülyeség szerintem.
Baromság.Némelyik unintelligens sötét ember gondolja csak melegnek.
Jártam külföldi országokba.Sok helyen nincs kézfogás meg egyéb hanem ölelkezés.
csak azért tettem fel a témát, mert nálunk (suliban) 18 évesek között vannak olyan haveri kapcsolatok, amikor a pasi csajozni nem igen akar (legalábbis itt), de pasival ölelkezett már valami okból, ezáltal a csaj+ismerösei mind bu*inak nézték.
Az ilyenek bökik a csörömet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!