Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Lent bővebben!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Lent bővebben!

Figyelt kérdés

Óriási baromságot csináltam. Van egy társkereső honlap a startrandi.hu, és ott megismerkedtem egy sráccal, már levelezgetünk. Ma vmi óriási baromságot csináltam. Találgatásokból kitaláltam a jelszavát az email-jéhez, és belenéztem kiktől kap levelet. A startrandi.hu-ról kértem egy "elfelejtettem a jelszavam" dolgot, és beléptem oda is, hogy megnézzem, kiknek írt eddig.

Esküszöm nem vagyok fanatikus hülye pcs, csak kiváncsiság hajtott, mert tetszik a srác, és szeretnék majd összejönni vele. Az email-jeit nem nézte meg, csak h kiktől kapta.

Valahogyan elkéne neki mondanom, mert furdal a lelkiismeret. De hogyan? Ezzel nagyon magamra haragítanám?

Nyugodtan mondhatjátok h egy hülye qva vagyok, de elszállt az agyam.

Segítsetek légyszi!!

Egy 14 éves elkeseredett lány!

2009. júl. 10. 20:53
 1/9 A kérdező kommentje:
*nenm néztem meg
2009. júl. 10. 20:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Semmibaj hogy kíváncsi voltál. De a helyedben én nem mondanám el! De vigyázz az ilyen internetes társkeresőkkel, főleg 14 évesen, nem játék ez..keresik a naív kislányokat ám!!!
2009. júl. 10. 20:59
 3/9 anonim válasza:
Tényleg nem szép dolog az, amit csináltál, a levéltitok megsértésével a srác intim szférájában kutakodtál illetéktelenül - de mivel ezt beláttad, és a soraidból úgy olvasom, hogy komolyan, nem tennél ilyet legközelebb, szerintem ez elég. Én nem mondanám el neki, mert még alig ismered, ezzel elveszítheted. Talán majd később, ha már jobban megismeritek egymást, és ha még akkor is fontosnak érzed. Amúgy a kíváncsiság érthető, ez az érdeklődés jele. Ne legyél félénk, ne ilyen hátsó utakon közelíts felé, hanem nyíltan kérdezd meg, amire kíváncsi vagy! Ha nem bántóan kérdezed, válaszolni fog talán még arra is , hogy levelez-e másokkal.
2009. júl. 10. 20:59
 4/9 A kérdező kommentje:
ismerem a fiút, 16 éves, és iwiwne és myvip-en is láttam már. Nnincs gond vele, kedves...
2009. júl. 10. 21:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha elmondod neki nem kifejezés hogy meg fog haragudni.

A pasik utálják ha kutatnak a cuccaiban, és a féltékeny barátnöket is,de ki az aki szeretné ha megnéznék az emailjeit meg a társkeresö lapját?

Sztem nem sokan örülnének neki.

Szerintem ne mond el akármennyire is furdal a lelkiismeret .. csak baj lesz belöle és az életbe nem fogsz vele összejönni igy.

De ha anynira akarod probáld meg és majd meglátod mit reagál lehet ö birja majd és megbocsát

2009. júl. 10. 21:02
 6/9 anonim válasza:
még valami: írásban nagyon más az ember, mint szóban, a valóságban! Én is volt, hogy hónapokig leveleztem egy férfival, képeket is küldtünk egymásról, tetszettünk egymásnak, és a levelezés egyre intimebbé vált, a végén már napi 3-4 levelet is váltottunk... Amikor megismertem, teljesen más embernek bizonyult, mint amit a levelezés mutatott. Tény, hogy szavakkal sokkal kevesebbet tudunk mondani, mint pl. egy tekintettel.. Szóval szerintem nem ez a legjobb módja a társkeresésnek, nem is beszélve a sok perverzről, akiik ott vannak. A neten érdemes inkább klubokat keresni (bármit, ami érdekel: salsaklub, barlangászklub, kisállat-tartók klubja vagy bármi) és elmenni olyan társas összejövetelekre, itt valódi emberekkel lehet ismerkedni. Egy élőben szerzett benyomás sokkal többet ér, mint két hónap levelezés.
2009. júl. 10. 21:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne mond el neki, hogy feltörted a jelszavát.Remélem azt az e-mailt kitörölted, hogy elfelejtettem a jelszavam. És nem másikat adtak meg, mert akkor lehet lebuktál. Legközelebb ne hagyd, hogy a kíváncsiság úrrá legyen rajtad. Ja és legyél nyugodtan bátrabb.
2009. júl. 10. 21:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem jobb, ha egyenlőre nem mondod el, esetleg később, ha összejön vele a dolog, majd jót nevettek rajta együtt :)

Ha meg nem jön össze, akkor ugyis mind1 lesz

2009. júl. 10. 21:12
 9/9 A kérdező kommentje:

kitöröltem persze, sőt tgnap este írtam neki egy email-t és most azt is. Azt írtam neki, hogyha elolvassa fegyen fel msn-re mertbeszélnem kell, de átgondoltam, és szerencsémre nem olvasta még el! nem fogom elmondani neki!

Köszi

2009. júl. 11. 09:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!