Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Számotkra melyik férfi felsőteste vonzóbb a két kép közül?
Figyelt kérdés
A: [link]
B:
Tudom nem ez e legfontosabb, csak kíváncsi vagyok. :)
Légyszíves kort is írjatok. Köszi.
2009. júl. 10. 20:34
1/33 anonim válasza:
Hmm hát én Beckham-et mondanám mert nem nagyon szeretem az olyan pasikat aki úgy ki van gyúrva mint az állat :) inkább a sportos... de ez csak az én véleményem :) 16/L
2/33 anonim válasza:
Nem vagyok oda Beckhamért,de akkor már inkább Ő.
25
3/33 anonim válasza:
fiú vagyok és én csak 1 felsőtestet látok
kb 1 fitnessmodell csajon több izom van mint a bekemen.......
5/33 anonim válasza:
hát akk te nagyon kigyúrt lehetsz...
8/33 anonim válasza:
David, a másik nagyon ki van gyúrva
9/33 anonim válasza:
Nekem végülis tetszik mind a kettő, de ha választani kéne akkor az első.
Lány létemre nem tartom fontosnak a kockás hasat meg a baromira kigyúrt mellkast/karokat. Ha a 2. képen a srácnak kicsit kisebb lenne a karja és a mellizma, de ugyanilyen formás lenne akkor őt választanám.
10/33 anonim válasza:
A, mert a másik már nem csak egy enyhe túlzás. Az már túl sok, természetellenesen hibátlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!