Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Me Gusta vagyok kérdése:
Lányok! Zavar titeket ha egy fiú fehér bőrü?
Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 10:33
2/11 anonim válasza:
annyira nem zavar. bár nekem jobban tetszik ha egy pasi könnyen barnul, fehér csak én szoktam lenni :D
18L
3/11 anonim válasza:
Nem zavar hogy fehérbörü bár tényleg jobb ha van azért némi szine
4/11 AvernusTriad válasza:
Téged zavar, ha egy lány fehér bőrű? Engem nem szokott, de valóban szebb, ha egy kis színe is van. (26/F)
5/11 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavar, tetszik.
18L
6/11 anonim válasza:
nekem csak a nagyon fehér tetszik 21L
7/11 A kérdező kommentje:
Ugy értem, hogy volt má hogy leégtem de fehér maradtam és annyira nem tudok barnulni lehet az a oka,hogy vashiányosvagyok
2012. júl. 7. 12:48
8/11 A kérdező kommentje:
4-es engem nem zavar, ha egy lány fehérbőrü. Am 15 éves vagyok
2012. júl. 7. 12:49
10/11 A kérdező kommentje:
Csak annyira zavaró, hogy nézd milyen fehér de am engem nem nagyon zavar a saját bőr színem :D
2012. júl. 7. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!