Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek a barátommal, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a barátommal, ha nem szeretem viszont van egykis gond?

Figyelt kérdés

Áprilisban összejöttem egy fiúval. ezért viszont megutáltak a barátaim, akik a volt pasim mellé álltak.(nem legjobb barátaim, de elég jóban voltunk). Lelkiismeret furdalásom is volt, úgyhogy megint összejöttünk. De igazából tudom hogy nemszeretem.:\ viszont márnem merek semmit se mondani neki. de ez igy nemjó.:(

L/14

2012. júl. 7. 07:40
 1/3 Ria6 ***** válasza:

újfiú meg exfiú 14 évesen?

Nah látod ezért vagy ilyen szituban mert 14évesen pasizol orba-szájba és nem érted a lényeget, egy fiúval nem azért jár az ember mert a barátai azt fogadják el az nem barát aki nem fogadja el a döntéseidet.

2012. júl. 7. 07:48
 2/3 fünof ***** válasza:
szegény kislány..
2012. júl. 7. 08:38
 3/3 név1515 válasza:
figyu csajszi, szintem ez egyátalán nem korai. és add át a barátaidnak : figyu, ne azért szeressétek ezt a csajt, mert valaki népszerű/helyes/gazdag vagy csak simán jőfej sráccal járt. mit érdekel titeket a magán élete? szeresétek ahogy van. ha nem tetszik nektek akkor nem érdemlitek meg.
2012. júl. 7. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!