Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önkielégítés közben meglátott a 12 éves hugom. Mit mondjak neki? 14/F
Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 18:45
11/18 anonim válasza:
énis lehettem vagy 12 amikor rárontottam bátyámra:D hát én jobban zavarban voltam, ,mint ő..de természetesen tudtam, hogy mit csinált, és utána nem hoztuk szóba..szerencsére:Dszerintem hagyd, ne beszélj róla vele:)
12/18 anonim válasza:
Ez szemérem elleni büncselekmény úgytudom..ja és 3 év jár érte..:)
13/18 anonim válasza:
Pontosan tudja mit látott, hacsak idáig nem egy burokban nevelkedett. 12 éves koromban már bőven tudtam, mi az a maszturbálás fiúknál. ne mondj neki semmit, nem tartozol magyarázattal. esetleg ha rákérdez, mondd azt neki, hogy ez a magánügyed és minden fiú csinálja főleg a te korodban. máskor meg ügyelj rá jobban, hogy ne zavarjanak.
23/L
14/18 anonim válasza:
Ha rákérdez, kérdezd meg, hogy ő nem szokta-e simogatni a punciját!
15/18 anonim válasza:
07.10-es vagyok! Ha a húgod még nem szokott maszturbálni, mondd el neki, hogy ez teljesen természetes és nincs benne semmi rossz!!! Ha mindent megtudtok beszélni, nagyon jó kapcsolat lesz köztetek!!!
16/18 anonim válasza:
Nem kell neki semmit mondani. A világ legtermészetesebb dolga, és nagy a valószínűsége, hogy a húgod is csinálja. Tehát tisztában van a dolgokkal.
Ha mégis rákérdezne, mondd meg az igazat: hogy önkielégítést végeztél.
17/18 anonim válasza:
Vond be őt is! Ő még biztosan szívből sikít neked! 16/F
De ha van valami jó csaj a közelben , szomszéd...stb. akkor keféld meg jól, jót fog tenni neked is!
18/18 TrollockHolmes válasza:
Gyere csak ide hugi.. :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!