Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
VÁrjam meg vagy szakítsunk?
Lassan 2 hónapja van egy barátnőm de már 2 éve ismerem. Nagyon boldog vagyok vele és ő is az velem. Ma bejelentette, hogy szerdán leutazik miskolcra és októberben jön csak vissza.
Én nem szeretnék szakítani vele de ez a távkapcsolat sem jó, nem az igazi. Nem szeretnék szakítani vele mert szívem szakadna meg de félek, hogy ott másba beleszeret.
Legyen egy kis szünet és mikor visszajön folytatás? Szerintetek? A válaszokat előre is köszönöm. (Egy 19 éves F)
Miskolc nem a világ vége... Én Sopronban tanultam, Párom Pesten volt. Így is minden héten találkoztunk. Ha kevés pénzed/pénzetek van, akkor utazzatok egymáshoz 2hetente. Azért mert távkapcsolat, azaz pár hónapig nem egy városban lesztek, nem kell szakítani. Megpróbálni mindenképpen érdemes. Ha nem megy, akkor szakítani csak.
24/L
VÁÁÁ-rd xDDDD
Nah, a viccet félretéve, tényleg várd meg. Miből gondolod, hogy nem működne a távkapcsolat? Csomóan csinálják így, és nincs belőle gond. Még nagyobb is az öröm, mikor találkoztok. Legalább nem unjátok meg egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!