Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom ezeket a hülye palikat most mit akar tőlem?
Figyelt kérdés
15 vagyok és van egy osztálytársam szintén 15 éves. A baj ott kezdődik,hogy akárhol vagyok a suliba mindig alácsap a seggem alá. De van ojan óra h például lyukas óránk van és akkor tök normális odajön hozzám lehetvele értelmes dolgokrol besélni. Amugy akar tőlem valamit?2012. júl. 6. 14:36
11/20 AvernusTriad válasza:
Akkor jól verd meg :) Neked is jót tesz és ő is boldog lesz :D
12/20 anonim válasza:
Akkor szólj nekem,és helyre rakom a kis szarost :D Na jó viccelek,bár az igaz,hogy már volt ilyen de az nem 15 éves volt,hanem 17 na mind1,a lényeg,hogy bármi áron a tudtára kell adnod,hogy te azt akarod,hogy békén hagyjon,mindent tegyél meg ezért :D
13/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális válaszokat
2012. júl. 6. 14:54
14/20 anonim válasza:
Mi az, hogy "alácsap a seggem alá" ? Hova is csap akkor?
15/20 A kérdező kommentje:
15:05 igen ..!! A seggemre cssap..!!
2012. júl. 6. 15:16
16/20 anonim válasza:
Most lehet,hogy nagyon szemét leszek,de én azt tenném,hogy bele mennék a játékba,hagynám h csinálja a hülyeségét(persze úgy,hogy én nem akarnék tőle semmit)és a végén pofára ejteném: magyarul csak szórakoznék vele,így biztos le fog szállni rólad
17/20 A kérdező kommentje:
utolsó: hát kitudja..! Lehetkipróbálom
2012. júl. 6. 15:32
18/20 anonim válasza:
Utolsó válaszoló vagyok,azért írtam ezt mert nekem már sajnos egyszer meg kellett tennem,hogy végre le szálljon rólam,de sikerült :)
19/20 galen malek válasza:
Gondolom felhasználná az édes kis tested mindenfajta mocskos dologra örömszerzés céljából (persze ha kicsit lovagias akkor mindkettőtök örömére) ^^
20/20 anonim válasza:
15 éves pali?:)
kérdező te súlyos fogalomzavarban szenvedsz!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!