Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most miért várják el a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most miért várják el a lányok ezt?

Figyelt kérdés
Arra célzok, hogy a fiúk inkább válasszanak egy ronda, nekik nem tetszőt, mert csak köztük vannak jellemre kincsek, ne keressünk szép lányokat, mert akkor mi is felszínesek vagyunk és ne csodálkozzunk, ha nem találunk rendes lányokat. De mégis minden lány szép fiút keres, akkor miért kéne nekünk olyannal lennünk, akihez nem tudunk testileg vonzódni? Felőlem lehet rendes jellemre, ha olyan csúnya, hogy a farkam sem áll fel tőle.

2012. júl. 6. 11:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hét nyolc, tízes vagyok. Mert egy lány is mondhatja ezt. Hogy hiába rendes jellemre, ha nem tud felizgulni rá.
2012. júl. 6. 12:06
 12/16 A kérdező kommentje:

ma 12:06

Persze, mondhatja, csak nem mindegy milyen stílusban. Igazad van, nem kellett volna így kifejeznem nekem sem magam, de már nagyon unom, hogy nekem nincs jogom nekem tetsző lányokhoz, mert a lányok azt mondják, de rengeteg kövér, csúnya lányt látok szép fiúval. Na, ha nekik összejöhetett, akkor nekem, aki talán nem egy top pasi is lehetn neki tetsző barátnője, nem? Nem kell ilyen top mű nő, nem hiszem, hogy olyan nagy igény lenne, hogy ne legyen túlsúlyos és arcra jöjjön be. Aztán a jellem úgyis fontosabb.

2012. júl. 6. 12:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Jó, fejezd be az önsajnáltatást. Ez meg hogy nincs jogod, egy vicc. Talán nem kéne egyfolytában az önsajnálat epés levében főni. De a másik nemre mutogatni mindig könnyebb, mint magunkon változtatni.
2012. júl. 6. 12:23
 14/16 anonim ***** válasza:

suba a subához, guba a gubához

én is választanám a perisz hiltont, mert jó nő meg van ott della is, de nem árt a realitások talaján maradni

2012. júl. 6. 12:28
 15/16 A kérdező kommentje:

ma 12:28

Aha, ameddig látok ronda fiúkat szép lányokkal és ronda lányokat szép fiúkkal, addig én sem fogok lejjebb adni, amúgy sem vagyok ronda, legrosszabb esetben is átlagos igazából.

2012. júl. 6. 13:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor mit sajnáltatod itt magad, hogy ronda vagy?
2012. júl. 6. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!