Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért várják el a lányok ezt?
ma 12:06
Persze, mondhatja, csak nem mindegy milyen stílusban. Igazad van, nem kellett volna így kifejeznem nekem sem magam, de már nagyon unom, hogy nekem nincs jogom nekem tetsző lányokhoz, mert a lányok azt mondják, de rengeteg kövér, csúnya lányt látok szép fiúval. Na, ha nekik összejöhetett, akkor nekem, aki talán nem egy top pasi is lehetn neki tetsző barátnője, nem? Nem kell ilyen top mű nő, nem hiszem, hogy olyan nagy igény lenne, hogy ne legyen túlsúlyos és arcra jöjjön be. Aztán a jellem úgyis fontosabb.
suba a subához, guba a gubához
én is választanám a perisz hiltont, mert jó nő meg van ott della is, de nem árt a realitások talaján maradni
ma 12:28
Aha, ameddig látok ronda fiúkat szép lányokkal és ronda lányokat szép fiúkkal, addig én sem fogok lejjebb adni, amúgy sem vagyok ronda, legrosszabb esetben is átlagos igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!