Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit gondol a témában?
Örök vita tárgya ugye, hogy egy nő miért számít ribancnak, ha sok szexpartnere volt, ha a férfire jobb szemmel néznek, minél több nővel feküdt le. Ugyebár szerintem ez alaptalan, mégis azzal lehet magyarázni, hogy az idők során úgy alaklult ki, hogy egy nőért meg kell küzdeni, és az "minél jobb", hogyha a nő kevés férfinek hagyta, hogy megküzdjön érte, és a férfinek akkor jó, minél több nőért tudott megküzdeni.
Beszéltük a barátnőmmel, hogy ha mondjuk 18 éves az ember lánya, hány pasitól számít "túl sok" szexpartnernek, és azt mondta barátnőm, hogy 6...
De szerintem attól is izgalmas, hogy itt még lehetnek egyéjszakás kalandok, stb, futó kapcsolatok, nyári kalandok meg ugye a párkapcsolat... mennyitől sok egy 18-20 éves lánynak, mennyitől tekintenétek "ribancnak"?
SZerintem amúgy egy lány egyáltalán nem ribanc, ha sok pasival fekszik le, és nem valamilyen érdek miatt. A legtöbb emberből az irigység beszél, és miért baj az, ha jól érzi magát? Ezen a téren a férfinak és a nőnek egyenlőnek kéne lennie..és az nem amgyarázat hogy egy nőnek legyen tartása stb.
6??????????, 18-20 évesen???
Értem... Én 19 vagyok, jó pár hónapja szakítottam az 1. barátommal(2 éves kapcs.), de még mindig képtelen vagyok más pasira ránézni..:(
Hát különbözőek vagyunk..
egy nő, akit sokan dugtak meg, egyszerüen lehasználódik. Ez az evolucios biologia. A nő nem arra van teremtve, hogy sok férfinak kihordja a magzatot, hanem arra, hogy kevés utodot neveljen fel lehetöleg jol.
egy jo génállományu férfi viszont arra hivatott, hogy minél több nöben szorja szét a magjait.
ennyi.
aki sok fiuval volt...azon látszik
akit sokat dugott egy ugyanzon fiu, az remekül néz ki. Gondoljatok csak a kis rutkiskacsákra, akiknek lett valami fiuja, és a csajon mennyit huzott a dolog, hogy kur ják rendesen?
Szerintem idegenek véleményét le kell szarni , akik meg barátok/barátnők és tényleg azok , azok meg nem fogják egymást leribancozni vagy irigykedni egymásra...
Szerintem ha egy csaj meg akarja magát dugatni egy este 5x akkor hajrá. Ha tetszik neki akkor folytassa, ha nem akkor meg ne. Egyszerű nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!