Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikben van erősebb puncimágnes?
Szóval csajok, melyik tetszik jobban? :D
nem szín/festés/márka alapján.
gyorsasági vagy supermoto?
Neeem szín alapján???
De hát a csajokat a szín meg a festés érdekli, nem ezek az idióta idegen kifejezések ( supermoto, gyorsasági).
Használtautó honlap?
Akkor nincs benne.
Legyen VADIÚJ :D
Na akkor, mint nő... :D
Korábban leírták már, a nők nagy részének semmit nem mondanak ezek a kifejezések.... tehát igenis szín/márka :P.
A lányok 3 csoportra oszthatók ( persze vannak átmennek, de hellyel-közzel...)
1. Érzelemre mennek, nem érdeklik őket az ilyen külsőségek.
2. Külsőségekre mennek, nekik inkább az autós pasik fekszenek.
3. Akik a motorosokra buknak... Mint én anno... :D
Ha puncimágnest akarsz, akkor a motor legyen minél nagyobb, minél erősebb, és látványos... nem kell feltétlen drága legyen, de erőt, száguldást sugározzon!
Mint az első linken a tűzpiros-fekete Honda... Higgy nekem, az a tuti ;)
Vannak olyan csajok is, akik chopperre buknak :D
Köszi mindenkinek
Kis szőrszálhasogatás: azért linkeltem egy gyorsaságit (1. fajta), meg egy supermotot (2. fajta), mert tudtam, hogy a kérdezett réteg úgysincs tisztában a fogalmakkal(felsorolt típusokkal). De ti is típus alapján döntöttetek. Nem hiszem, hogy bárki is máshogy válaszolt volna, ha ugyanolyan színű a motorokat, és ugyanattól a gyártótól linkelek be, vagy akár pont megcserélve a mostani felállást. Ha nem értetek hozzá, akkor meg a márka a legutolsó, hogy mi van ráírva, azt nézitek milyen a formája, hiába fekete-piros Aprilia mind a kettő, a formája(típusa) a lényeg, és ti is ez alapján választottatok, csak lehet, hogy nem voltatok vele tisztában :D
Nemtudom értitek-e, de nekem van igazam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!