Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magyarországon feedee lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon feedee lánnyal hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
aki érdemben tud válaszolni az valószínűleg tudja miről van szó :) akik meg nem azok itt tudnak utána nézni [link] esetleg ha van ilyen beállítottságú lány az írhat is :)
2012. júl. 5. 20:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%
Őszintén szólva nem tudom hol lehet ilyen lányokat találni, de szerintem nem sok lehet belőlük az országban. Szerintem az extraducik között se nagyon van olyan feedee, aki tudatosan hízott volna úgy meg, inkább csak úgy alakult mert pl. foodie. Mint ahogy nem sok feeder szaladgál. Amerikában nagyobb kultúrája van ennek.
2012. dec. 4. 22:57
 12/26 A kérdező kommentje:
én is így vettem észre sajnos :(
2012. dec. 6. 16:07
 13/26 anonim ***** válasza:
74%

Ne haragudj, de az ingerült válaszolónak igaza van. Én sem értettem mit szeretnél, mert feeder helyett feedee-t írtál, ez azért elég komoly elírás.

A másik az , hogy én úgy tudom, ez igen is a dominanciáról szól. Az egyik fél (többnyire a férfi) különlegesen hizlaló kajákat ad, és igyekszik elérni azt súlyt, amit a térdek már nem bírnak el, ezáltal egy kiszolgáltatott, ágyhoz kötött állapot jön létre.A bőrkeményedéses dologról még nem hallottam.

2012. dec. 10. 12:41
 14/26 anonim ***** válasza:
52%
De az általad belinkelt weblap címe is fantasy feeder, nem fantasy feedee.
2012. dec. 10. 12:42
 15/26 A kérdező kommentje:
igen , az az oldal címe de feedeknek és feedereknek is szól , tehát nem írtam el és szerintem a kérdés elég egyértelmű, a kérdésben már leírtam hogy mi érdekel -> FEEDEE lányok
2012. dec. 21. 17:45
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekelne... Nagyon szeretnék egy szép, telt kis feedee leányzót...
2013. febr. 11. 22:37
 17/26 anonim válasza:
100%

En akkor feedee vagyok hogy hizlalom magam?

18 eved lany vagyok es 110 kilo es a kornyezetemben is vannak feedee lanyok. Sajnos olyan oldalt nem tudok amit kerestek de ha meglattok egy hozzam hasonlo nagy csajt nyugodtan menjetek oda biztos nem utasit el :)

2014. jan. 26. 16:09
 18/26 anonim válasza:
Szia ilyen lany vagyok irj batran
2015. jún. 9. 21:58
 19/26 anonim válasza:

Akit érdekel a téma:

[link]

2015. okt. 11. 05:46
 20/26 anonim válasza:
Szia az vagyok :) internetes feedert keresek aki a neten tartja velem a kapcsolatot
2015. okt. 25. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!