Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem minden disznó pasi, de minden pasi disznó?
nektek erről mi a véleményetek? :)
félreértés ne essék nem vagyok pasigyűlölő csak barátnőmmel átköltöttünk pár mondást éshát néha ez még általános igazságis.... meg kiváncsi vagyok hány lány van egyvéleményen. :)
Arról nem minden pasi tehet,hogy kicseszett veled egy :)
Én pl. soha nem bántanám meg barátnőmet. És engem is cseszett már át lány ,mégsem mondom ,hogy mindegyik k*rva lenne. Bár manapság... Amúgy meg ezért kell jól választani ,hogy ne ez legyen a vége ;) Figyelni a belső értékekre ,és akkor nem fogsz pofára esni ;)
Üdvözletem aki még mindig a második :D
F18
és hogy cseszett ki veled?
1. komentelő
18F és 17L
Sztem is jogos a kérdés...de tisztelet a kivételnek csak az a baj hogy nagyon kevés ilyen van :(:(
Minden második évszázadban születik egy félig normális pasi!
ez azért nem jó mármint a kérdés, mert a "fiu" disznót kan-nak hivják.
helyesen vlhogy így nézne ki: nem minden disznó kan, de minden pasi kan.
Sok pasi tényleg az állati szinten van még és csak az ösztön van. De ugyanígy a lányoknál is elmondható, hogy a nagyja ribanc.
DE szerencsére a párom ennél magasabb szinten van és ő is kibukik az állat, ösztönvezérelt csávóktól.
Pont illik ide, hallgassátok meg:
Kicsillag: Állnak a férfiak / Állnak a kiscsajok
kedves.....
az elején kijelentettem hogy nem utálom a pasikat és ez a közmondás csak hülyéskedés által született és kiváncsi voltam ki hogy va vele ez meg hogy át lettem verve az én privát gondom egyik válaszoló megkérdezte én válaszoltam az hogy én hogy szomorkodok az meg sz egyéni szoc problémám -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!